Τραγωδία Πάτρα: «Είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή» - Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή» - Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της

Σχεδόν πέντε ολόκληρες ώρες ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε τις δικές της εκδοχές για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Αναλυτικά όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πιο συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοούσε στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν η 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, πεθάνει, λέγοντας στους γιατρούς πως «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα» και ότι η μικρή «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα».

Ακόμη η 33χρονη ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την ανακρίτρια για τις ερωτήσεις που έκανε σε νοσηλευτή για τον εάν υπήρχαν κάμερες στο νοσοκομείο. Για το θέμα αυτό φέρεται να απάντησε πως έκανε αυτή την ερώτηση γιατί είχε σημειωθεί μια κλοπή και ήθελε να είναι σίγουρη για τα προσωπικά της αντικείμενα.

Από την άλλη, σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να αναφέρθηκε στη σχέση της από την αρχή μέχρι και την ημέρα του θανάτου της κόρης τους Τζωρτζίνας. Η 33χρονη, μάλιστα δεν άφησε καμία αιχμή για εκείνον ενώπιον της ανακρίτριας. «Είμαι μητέρα που έχει χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή»

Επιχειρώντας, δε, να δικαιολογήσει την ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη στάση της όλο αυτό τον καιρό, η κατηγορουμένη είπε κατά τις πληροφορίες στην ανακρίτρια: «Ήδη είχα χάσει δύο παιδιά...». Ακόμη σε άλλο σημείο της απολογίας της φέρεται να ανέφερε: «Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή».

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε νέες δηλώσεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς δεν δίστασε να αναφέρει ζωντανά και μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» όπου σημειώνει άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης ανέφερε πως έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη -και μάλιστα, ο τελευταίος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Η ίδια είπε on air: «Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του»