Τραγωδία Πάτρα: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάνει λόγο για μεγάλη αποκάλυψη - Νέα τροπή στην υπόθεση;

Όσα θα παραθέσει σήμερα στο Live News

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάνει λόγο για μεγάλη αποκάλυψη - Νέα τροπή στην υπόθεση;

Μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, και το Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος την Τετάρτη το μεσημέρι 6/4 θα βρεθεί στην Ευελπίδων, ο αστυνομικός ρεπόρτερ Βασίλης Λαμπρόπουλος επανέρχεται και επικεντρώνεται στη Ρούλα Πισπιρίγκου, δίνοντας ραντεβού στις 16.00 στο Live News ώστε να προαναγγείλει μια νέα αποκάλυψη για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά.

Ήταν από τους πρώτους που την θεώρησε ύποπτη

Ο αστυνομικός συντάκτης επικεντρώνεται στην Ρούλα Πισπιρίγκου, με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για το τελευταίο διάστημα των ερευνών να είναι αποκαλυπτικές. Πρόκειται για όλα όσα έκανε, έλεγε και κυρίως σκεφτόταν η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μια μεγάλη ψευδαίσθηση όπως αποδείχθηκε, που τελικά την έφερε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα αποκαλύψει τις άγνωστες σκέψεις της 33χρονης, όπως προκύπτουν από τις αστυνομικές έρευνες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε αδιάκοπα τις ενημερωτικές εκπομπές και όπως έχουν διαπιστώσει αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, είχε στο μυαλό της δύο ενδεχόμενα, για την περίπτωση της Τζωρτζίνας. Είτε να κατηγορηθεί για ασφυξία, είτε για χορήγηση άλλης φαρμακευτικής ουσίας.

«Δεν θέλω να μιλήσω μαζί σας!» - Η μητέρα της Ρούλας κατά του Λαμπρόπουλου

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου το μεσημέρι της Τρίτης 5/4, φιλοξενήθηκε μαρτυρία από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την σπιτονοικοκυρά, για την οποία έχει δοθεί εντολή να γίνει έρευνα, και τις υπηρεσίες που πρόσφερε το ζευγάρι σε εκείνη. Ωστόσο την ίδια ώρα στην εκπομπή ήταν και η μητέρα της Ρούλας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση.

Αφορμή για να έρθουν σε επαφή οι δυο πλευρές ήταν η καταγγελία που υποστήριξε ότι η μητέρα της Ρούλας ήταν εκείνη που είχε φέρει σε επαφή την κόρη της με τη σπιτονοικοκυρά για να την προσέχει

Οι καταγγελίες της κυρίας Ασημακοπούλου έκανε έξαλλη την Ελένη Λεγάτου η οποία θέλησε να παρέμβει ζωντανά στην εκπομπή και να αποκαταστήσει τη δική της αλήθεια.

Όταν όμως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που υποστήριζε από την αρχή πως η Ρούλα ήταν κατηγορούμενη, θέλησε να της κάνει μία ερώτηση πάνω στο θέμα, η Ελένη Λεγάτου τού είπε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του και πως δεν θέλει να της κάνει καμία ερώτηση ενώ απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της γυναίκας που μιλούσε για εκείνη καθώς ήταν όλα ψέματα.