Τραγωδία Πάτρα: Η Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Δασκαλάκη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Δασκαλάκη

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για την τραγωδία στην Πάτρα όπου έχει συγκλονίσει τους πάντες καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 7/4 μέσα από την εκπομπή «Live News» παρουσιάστηκαν νέες πληροφορίες για την υπόθεση καθώς ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συνομίλησε με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει περιπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση στην Πάτρα

Τι ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου το δικηγόρο της μόλις την επισκέφθηκε - Λίγο πριν το αίτημα της αποφυλάκισης

Λίγες ώρες πριν προβεί σε αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου, έτοιμη να δεχτεί όποιους όρους της υποβάλλουν, Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη δείχνει να μην καταλαβαίνει πως τα τρία της παιδιά δεν είναι πλέον στη ζωή, καθώς μιλά για αυτά σε χρόνο ενεστώτα και ζητά από τον δικηγόρο της να πάει κοντά τους.

«Δείχνει να είναι χαμένη σε έναν παράλληλο κόσμο που έχει φτιάξει η ίδια, σαν μια άμυνα που έχει χτίσει για τον εαυτό της. Ένα κάστρο με την ίδια να αποκρούει κάθε κατηγορία και να φαντασιώνεται έναν κόσμο όπου κάποιοι άλλοι έκαναν κακό στα παιδιά της, χωρίς τη δική της συμμετοχή» υποστηρίζουν πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το MEGA, το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον δικηγόρος της μόλις την επισκέφτηκε στο ισόγειο των φυλακών είναι: «Πότε θα βγω;» ενώ ανέφερε πως πρέπει να δημιουργηθεί μία τεχνική έκθεση από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα εξετάσουν τα ιατρικά δεδομένα που υπάρχουν ήδη στη δικογραφία, να ελέγξουν για τυχόν αντιφάσεις και βάσει αυτής της έκθεσης να κάνουν το αίτημα αποφυλάκισης.