Τραγωδία Πάτρα - Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Σήμερα το μυστικό του θανάτου της Μαλένας»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα - Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Σήμερα το μυστικό του θανάτου της Μαλένας»

Άλλη μια αποκάλυψη για την Πάτρα αναμένεται να έρθει στην επιφάνεια σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο σχετικά με την τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο οποίος εμφανίζεται κάθε φορά στην εκπομπή «Live News» αποφάσισε να κάνει αυτή τη φορά μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και όπως ήταν λογικό τα υπονοούμενα πήραν "φωτιά".

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας. Σήμερα το μυστικό του θανάτου της Μαλένας» έγραψε ο δημοσιογράφος και έφερε δεκάδες αντιδράσεις από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την τραγωδία στην Πάτρα

Η Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Δασκαλάκη

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για την τραγωδία στην Πάτρα όπου έχει συγκλονίσει τους πάντες καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 7/4 μέσα από την εκπομπή «Live News» παρουσιάστηκαν νέες πληροφορίες για την υπόθεση καθώς ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συνομίλησε με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει περιπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του.