«Την καταδίκαζε για ένα κομμάτι ψωμί» - Το ξέσπασμα της Ζήνας για τη συνέντευξη του Μάνου στην Νικολούλη

«Ήθελα να το πω, για να μην τρελαθώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Την καταδίκαζε για ένα κομμάτι ψωμί» - Το ξέσπασμα της Ζήνας για τη συνέντευξη του Μάνου στην Νικολούλη

Η Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε ένα ξέσπασμα με αφορμή το trailer που κυκλοφόρησε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη συμμετοχή του στο Φως στο Τούνελ. Η παρουσιάστρια φαίνεται να ένιωσε αδικημένη καθώς είχε στηρίξει την οικογένεια με την διακριτική της στάση, όταν πρωτοακούστηκε το ζήτημα.

Έτσι λοιπόν, παίρνοντας το λόγο δήλωσε πως ναι μεν το διεκδικούν πολλές εκπομπές μιας και είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας, ωστόσο θα ήθελε να έχει δώσει αποκλειστική συνέντευξη ξανά σε εκείνη.

Η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Μάνο και τη Νικολούλη

«Να πω βέβαια κάτι. Επειδή κατηγορούνται οι δημοσιογράφοι από δικηγόρους για το τεκμήριο της αθωότητας. Ο ίδιος ο άντρας της, την καταδικάζει. Δηλαδή δεν δίνει το τεκμήριο της αθωότητας. Κάνω λάθος; Πέτρο (Κουσουλός) να σε ενημερώσω ότι ο Μάνος έχει μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη που την καταδίκαζε για ένα κομμάτι ψωμί.

Έχει κάνει τουλάχιστον δυο ώρες συνέντευξη στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που λίγα απέσπασε και είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Έχει μιλήσει σε σένα και δεν έχει μιλήσει στους άλλους που είχαμε το τεκμήριο της αθωότητας. Ήθελα να το πω, να το καταθέσω, για να μην τρελαθώ και εγώ στο τέλος. Γιατί έχω και Σαββατοκύριακο να περάσω με την οικογένειά μου».

Ο πρόεδρος του Χαμόγελο του Παιδιού "αδειάζει" δημόσια τον Δασκαλάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4, έπειτα από αναφορά του πατέρα των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης, έξω από τα δικαστήρια για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ο Πρόεδρος από «Το χαμόγελο του παιδιού» μίλησε με στοιχεία στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, διαψεύδοντάς τον.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ για την κακοποίηση της μικρής, είχε μιλήσει η γιαγιά του παιδιού, τονίζοντας ότι είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας, περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί με την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδάκι ήταν μόλις 10 μηνών. «Στις 22/8/14 λάβαμε μία αναφορά από ανώνυμο που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη, όπου η μητέρα εθεάθη να χτυπάει το παιδί. Αυτή η αναφορά πήγε με την ένδειξη επείγον στην εισαγγελία πρωτοδικών.

Χθες, μάθαμε από τους δημοσιογράφους, ότι στις 25 (του ίδιου μήνα) πήγε στην εισαγγελία η αναφορά και στις 27 πήγε στην ομάδα ειδικής προστασίας του Δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε την 1η Οκτωβρίου. Η εισαγγελέας μου είπε ότι (η έρευνα) αναφέρεται σε καλές συνθήκες έπιπλα (στο σπίτι) κτλ αλλά δεν υπήρχε ένδειξη κακοποίησης».

«Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε ήταν τον Απρίλιο του 2021 που πήγαμε να στηρίξουμε την οικογένεια στην Πάτρα… Εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την εισαγγελία».