Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για την Ρούλα Πισπιρίγκου το 2014 για κακοποίηση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Νέες αποκαλύψεις στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για την Ρούλα Πισπιρίγκου το 2014 για κακοποίηση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 3/4 καλεσμένος στην εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” και μίλησε για την καταγγελία που είχαν δεχτεί το 2014 στην Πάτρα, την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε πρώτη φορά για όλα.

Η καταγγελία που είχε το 2014 από το Χαμόγελο του Παιδιού για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο ίδιος ανέφερε συγκεκριμένα πως έψαχναν στα αρχεία και βρήκαν: «Μια ενημέρωση που ταίριαζε και ήταν στο όνομα του συζύγου. Δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε και πήραμε την εισαγγελία για να το επαληθεύσει και δυστυχώς δεν το έκανε.

Βρήκαμε λοιπόν την καταγγελία αυτή. Έγινε 14 Αυγούστου του 2014 με την ένδειξη επείγον όπου μιλάει για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα η ανώνυμη καταγγελία και στάλθηκε στην εισαγγελία. Δεν είναι υποχρεωμένη η εισαγγελία να μας ενημερώσει και δεν το κάνει σχεδόν ποτέ».

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η σύζυγος «ωρύονταν ότι την κατηγορούσαν». Τέλος, αποκάλυψε πως συνήθως η εισαγγελία δίνει εντολή στην Πρόνοια, η οποία ωστόσο δεν έχει πολλά άτομα: «Η Πρόνοια θα πρέπει να κάνει σωστή και ενδελεχή έρευνα για να έχουμε αποτελέσματα».

«Έδερνε την Ρούλα» - Η Δημήτρα Πισπιρίγκου καταγγέλλει δημόσια τον Μάνο Δασκαλάκη

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε το πρωί της Κυριακής 3/4 η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία κατήγγειλε πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την αδερφή της, τη Ρούλα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μαζί της όταν αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη, ενώ στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Ρούλα.

Δήμητρα Πισπιρίκου: Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο.

Δημοσιογράφος: Συγγνώμη, χτύπαγε τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…

Δημοσιογράφος: Αποκλείεις ότι έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη μέσα στο σώμα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δημοσιογράφος: Αποκλείεται δηλαδή να λέει ψέματα και σε σένα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι, την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς.

Δημοσιογράφος: Πιστεύεις εσύ πως έχει κάποια εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών ο Μάνος; Αλήθεια τώρα..

Δήμητρα Πισπιρίκου: Όχι.

Δημοσιογράφος: Ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Έτσι μας έλεγε, μέχρι χτες το βράδυ.