«Θέλω μισή ώρα στο κελί της...» - Συγκλονίζει το trailer της Αγγελικής Νικολούλη με τον Μάνο Δασκαλάκη

«Και ας πάει εγώ φυλακή μετά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θέλω μισή ώρα στο κελί της...» - Συγκλονίζει το trailer της Αγγελικής Νικολούλη με τον Μάνο Δασκαλάκη

Μία πολυαναμενόμενη συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη πρόκειται να προβληθεί απόψε (8/4) στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, όπως αποκάλυψε ήδη από εχθές η Ελένη Μενεγάκη. Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα "σπάει" τη σιωπή του και μιλάει ανοιχτά για την σύλληψη και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, φαίνεται οργισμένος με την εν διαστάσει σύζυγό του και όπως λέει στην δημοσιογράφο, θα ήθελε να πάει έστω για μισή ώρα στο κελί της κι ας χρειαστεί να πάει εκείνος φυλακή μετά.

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά», αναφέρει αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όταν η Αγγελική Νικολούλη τον ρωτάει για το όνειρο με την μεγάλη κόρη του, τη Τζωρτζίνα: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση».

Το trailer της Αγγελικής Νικολούλη με τον Μάνο Δασκαλάκη

Την επόμενη εβδομάδα το αίτημα αποφυλάκισης για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Το απόγευμα της Πέμπτης 7/4 μέσα από την εκπομπή «Live News» μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές αφού η ίδια η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αναφορικά με τη ψυχολογία της κατηγορουμένης, ο δικηγόρος ανέφερε πως είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω της στέρησης της ελευθερίας της, ενώ οι θέσεις της αναφορικά με τα γεγονότα αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη παραμένουν ίδιες.

«Αισθάνεται ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο, ότι δέχεται δριμύτατη κριτική και κατανοεί να την κατηγορούν άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν, αλλά όχι ο σύζυγός της».