Πάτρα: Πόσα κιλά έχασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 3 μέρες στον Κορυδαλλό;

Δεν προαυλίζεται, παρά μόνο μιλά στο τηλέφωνο με τους συγγενείς της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Πόσα κιλά έχασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 3 μέρες στον Κορυδαλλό;

Από το πρωί της Δευτέρας 4/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας. (Δείτε τι είχε πει η Ρούλα στην ανακρίτρια) Πλέον βρίσκεται στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού σε απομόνωση, ώστε να μην προαυλίζεται με συγκρατούμενές της και να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Γιατί δυσκολεύεται η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού

Ωστόσο η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, φαίνεται πως δεν έχει δεχτεί τη ζωή στις φυλακές και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά κιλά. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της 33χρονης στη Μάρω Κανελλάκη και το T-Live, τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει χάσει έξι κιλά.

Ακόμα, ο δικηγόρος τόνισε ότι «τις τρεις ώρες που βρισκόταν μαζί της, αναφερόταν στα παιδιά της σαν να ήταν εν ζωή, σαν να μην είχαν πεθάνει δηλαδή». Μάλιστα, του είπε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή ότι έρχονται μέρες Πάσχα και θέλει να πάει στους τάφους των παιδιών της.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν προαυλίζεται, αλλά το μόνο που κάνει είναι να μιλά με συγγενικά της πρόσωπα στο τηλέφωνο.

«Η Ρούλα προσπαθεί απεγνωσμένα να...»

Για περισσότερες από 24 ώρες κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά της κόρης της Τζωρτζίνας. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μίλησε στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Ρούλας, Μάνος πριν από λίγες ώρες οδηγήθηκε στην εισαγγελία, όπου δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μάνου έξω από την εισαγγελία)

«Η εντολέας μου δήλωσε ότι δεν έχει να καταλογίσει τίποτα στον κ. Δασκαλάκη. Δηλώνει την έκπληξή της για την μεταστροφή της συμπεριφοράς του, η οποία είναι ξαφνική και αδικαιολόγητη. Θεωρεί ότι όλα αυτά γίνονται για το «φαίνεσθαι». Δηλώνει ότι κατηγορείται άδικα από αυτούς που δεν τη γνωρίζουν, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει την αθωότητά της. Την κατηγορεί μέχρι και ο σύζυγός της, ο οποίος έπρεπε να της συμπαραστέκεται ηθικά. Δηλώνει την έκπληξη και την απογοήτευσή της.

Ο πρώην σύζυγος της δηλώνει ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, ενώ δεν έχει πάρει καν τη δικογραφία. Αρνείται ότι χορήγησε την κεταμίνη στην μικρή Τζωρτζίνα. Θεωρεί ότι είναι ιατρικό λάθος. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται κοινωνική κατακραυγή.

Η ψυχολογική κατάστασή της είναι άσχημη, στερείται της ελευθερίας της, είναι φορτωμένη ψυχολογικά και για τον χαμό των τριών παιδιών της. Είναι μια οικογένεια που έχει διαλυθεί. Είναι φυσιολογικό η ψυχολογική κατάστασή της να είναι άθλια. Δεν θα σταματήσει να φωνάζει ότι είναι αθώα. Μάχεται για να αποδείξει την αθωότητά της».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος απάντησε: «Γνωρίζω ότι εδώ και μέρες προσπαθεί απεγνωσμένα να συνομιλήσει με τον σύζυγό της, δεν τα έχει καταφέρει. Περίμενε την ψυχολογική και ηθική υποστήριξη του ιδίου που δεν την έχει και αυτό την έχει στεναχωρήσει αφάνταστα».