Τραγωδία Πάτρα: «Στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» - "Καταπέλτης" ο δικηγόρος του Μάνου

«Ο εντολέας μου είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» -

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, αμέσως μετά την έξοδο του από του από την Ευελπίδων, εξήγησε γιατί ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου θα υπερασπιστεί την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης του, Τζωρτζίνας, μιας και πλέον είναι πεπεισμένος πως είναι εγκληματική ενέργεια και όχι παθολογικά αίτια όπως θεωρούσε μέχρι τελευταία στιγμή.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη

«Σε συνδυασμό με τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι εμπειρότατοι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θάνατο με λήψη κεταμίνης Τα συμπεράσματα αυτά των προανακριτικών αρχών επιβεβαίωσαν ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια τόσο σε πρώτο χρόνο με την έκδοση του εντάλματος σύλληψης όσο και σε δεύτερο χρόνο με την προφυλάκιση της κατηγορούμενης.

Ο εντολέας μου μετά το αρχικό σοκ είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πίσω από την οποία είναι η κατηγορούμενη» είπε αρχικά ο κ. Καράμπελας. Όπως σημείωσε «πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα αν λάβουμε υπόψη ότι είχαν προηγηθεί άλλες πέντε απόπειρες, όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την οποία σήμερα ενημερωθήκαμε»

«Με τα δεδομένα αυτά δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία ο κ. Μάνος Δασκαλάκης υπόστηρίζει αυτή την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας και σαν ελάχιστο φόρος τιμής στη μνήμη της» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκε, τέλος, και στην έρευνα για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, την Ίριδα και τη Μαλένα η οποία είναι σε εξέλιξη από δύο ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς σημειώνοντας ότι «ο εντολέας μου περιμένει τα αποτελέσματα για το αν ο θάνατος που μέχρι τώρα είναι πεπεισμένος ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

«Η Ρούλα ζήλευε παθολογικά τον Μάνο και του έκανε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας»

Μια μέρα μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, (Δείτε εδώ πως πέρασε το πρώτο 24ωρο στη φυλακή) νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για να φωτίσουν τις σχέσεις του ζευγαριού, Ρούλας - Μάνου, αλλά και την σχέση τους με τα παιδιά τους.

Το πρωί της Τετάρτης 6/4, η εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε νέες αποκαλύψεις για τα ακραία σκηνικά ζήλιας στον γάμο τους.

«Η Ρούλα ζήλευε και τη σκιά όχι μόνο στο γάμο αλλά και πριν. Ήταν πολύ εκρηκτική, δυναμική, σκληρός άνθρωπος και διεκδικητικός. Το παιδί είχε μια πέραση κι είχε σχέσεις πολλές. Ήταν τερματοφύλακας και εμφανίσιμο παιδί. Ήταν περιζήτητος από τις κοπέλες της περιοχής. Η Ρούλα τον ζήλευε παθολογικά στο γάμο τους. Τότε το έγραψαν τα τοπικά νέα για το γάμο γιατί ο Μάνος ήταν τερματοφύλακας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος. Τότε η Ρούλα πήγαινε κι έκανε τσαμπουκά στις πρώην σχέσεις του. Η Ρούλα τον είχε χωρίσει από μια σχέση του κι ήξερε ότι ήταν επιρρεπής.

Ότι θα μπορούσε κάποια να της τον πάρει, όπως κι η ίδια. Όταν ήταν μωρό η Τζωρτζίνα, ο Μάνος διατηρούσε κοινωνικές σχέσεις με μια παρέα όπου μέσα ήταν και μια πρώην του. Η Ρούλα έκανε μεγάλο χαμό κι ο Μάνος δεν έδειχνε ότι καταπιέζεται. Αυτό την Ρούλα την εξόργιζε και την έκανε ταύρο. Εκείνη πολύ κτητική και ζηλιάρα κι εκείνος να δείχνει ότι δεν τον νοιάζει. Εκείνη τον ήθελε ασφυκτικά πάνω της κι αυτό δημιουργούσε τριβές. Στα μάτια του Μάνου εμφανιζόταν ένα πάρα πολύ σκληρός άνθρωπος κι έτοιμος για όλα. Αυτό ίσως τον κούρασε και τον προβλημάτιζε.», ακούστηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής.