Τραγωδία Πάτρα: Έριξε τη «βόμβα» ο Κατερινόπουλος - «Έχει γίνει τεστ DNA στα κορίτσια;»

Η ατάκα που δεν περίμενε κανείς να ακούσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Έριξε τη «βόμβα» ο Κατερινόπουλος - «Έχει γίνει τεστ DNA στα κορίτσια;»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έθεσε ένα ερώτηση σχετικά με το αν έχει γίνει κάποια στιγμή τεστ DNA στα τρία κορίτσια που έχασαν τη ζωή τους, ενώ πριν από λίγες ώρες εντοπίστηκε ένα νέο εύρημα στα ούρα της Τζωρτζίνας.

Η νέα τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Έχουν πει και οι ίδιοι ότι ζήτησαν να γίνει γονιδιακός έλεγχος για να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να κληρονομήθηκε στα παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω… Έχει γίνει τεστ DNA στα τρία κορίτσια; Έχει σημασία και για τους γονείς και για τις ερευνητικές αρχές γιατί θα δώσει πολλές απαντήσεις. Ο νοών νοείτω…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το τάμπλετ, που μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, «μίλησε».

Όπως λέγεται, έχουν βρεθεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google που αφορούν φαρμακευτικές ουσίες.

Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού.

Την ίδια ώρα, αστυνομική πηγή που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ανέφερε ότι κατά την εξέταση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο ανασύρθηκε από το φέρετρο της άτυχης 9χρονης, εντοπίστηκαν ειδοποιήσεις της Google με προϊόντα ομοειδή της κεταμίνης.