Τραγωδία Πάτρα: Σοκάρει το νέο εύρημα στα ούρα της Τζωρτζίνας

Καταρρέει η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Σοκάρει το νέο εύρημα στα ούρα της Τζωρτζίνας

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) στην εκπομπή Live News. Η αποκάλυψη αυτή αφορά τα ευρήματα στα ούρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αποκάλυψη αυτή μάλιστα έρχεται λίγο μετά την απόφαση να οριστεί ιατροδικαστής προκειμένου να βοηθήσει την ανακρίτρια με την υπόθεση.

Η αποκάλυψη του Mega για την κεταμίνη

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν το παιδί φύγει από τη ζωή, καθώς φάνηκε στις εξετάσεις πως είχε μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδείχθηκε από την εξέταση ούρων, στην οποία ανιχνεύτηκε η ουσία nor-κεταμίνη.

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Το εν λόγω εύρημα, αποδεικνύει πως η κεταμίνη δεν θα μπορούσε να χορηγηθεί από ιατρικό λάθος στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταρρίπτονται έτσι όλα τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν ενημερώθηκε μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού» - "Καταπέλτης" ο κ. Ηλιάδης για τις καταγελίες εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εφημερίδα Pelop.gr, ο εντατικολόγος μίλησε για την τραγωδία στην Πάτρα και ενημέρωσε τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, την ίδια στιγμή που ο Γρηγόρης Λέων βάζει στο στόχαστρο και τις ιατροδικαστικές αρχές.

Το μεσημέρι της Παρασκευή 15/4, δήλωσε: «Παραμένω στη θέση μου και αν τυχόν μου ζητηθεί η θέση μου για ζητήματα, θα καταθέσω ξανά», αφού επισήμανε πως έχει ήδη μιλήσει στην ανακρίτρια για το τι έχει συμβεί με την Τζωρτζίνα και την συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας της: «Δεν ενημερώθηκε μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού. Έχω εξηγήσει στην κυρία Ανακρίτρια πού ακριβώς έχουμε απευθυνθεί».

Πριν την κατάθεσή του ο κ. Ηλιάδης είχε αναφέρει: «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο, τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη».