Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Γιατί φοβάται το τεστ DNA η Ρούλα Πιπσιρίγκου;»

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ dna και διαταχθεί από την ανακρίτρια, θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Γιατί φοβάται το τεστ DNA η Ρούλα Πιπσιρίγκου;»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Θανάσης Κατερινόπουλος θέλησε να σχολιάσει την απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει το τεστ DNA.

Η τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Τώρα ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ dna, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, “προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί”. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ dna και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας».

Η Πισπιρίγκου σε πασχαλινό mood μέσα από τις φυλακές - Τι ζήτησε να φάει

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται την περίοδο αυτή προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού και μέχρι να αποφασιστεί το μέλλον της από το νόμο μαθαίνουμε νέα και εξελίξεις για τη ζωή της, μέσα από το κελί. Η ίδια εξακολουθεί να αιτείται την αποφυλάκιση της ενώ παράλληλα την Μεγάλη Πέμπτη 21/4 μέσα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα mega έγινε γνωστή μια νέα της επιθυμία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη η κατηγορούμενη φαίνεται να θέλει να βιώσει πασχαλινές στιγμές ενώ είναι κρατούμενη, αφού είχε έντονη επιθυμία να φάει τσουρέκι. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθεί η ανάγκη της αυτή, μιας και τη Μεγάλη εβδομάδα θα έχει έκτακτο επισκεπτήριο.

«Εγώ μαθαίνω ότι ζητάει και τσουρέκι να φάει μέσα στο κελί», είπε η Aνθή Βούλγαρη.