Τραγωδία Πάτρα: Έκτακτο επισκεπτήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα

Υπάρχει ένα πρόσωπο, όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί, που την στηρίζει όσο κανείς άλλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Έκτακτο επισκεπτήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο κελί των φυλακών Κορυδαλλού, αφού πρώτα ελέγχθηκε ο χώρος και έγιναν κάποιες μικροεπισκευές και έξω από το κελί υπάρχει το καρτοτηλέφωνο, με το οποίο μπορεί και επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

Τα τελευταία άτομα που την επισκέφθηκαν ήταν η μητέρα και η αδελφή της όταν πήγαν στις φυλακές, τρεις ημέρες μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να προφυλακιστεί. Ήταν τότε που της πήγαν προσωπικά της αντικείμενα που επιτρέπεται η 33χρονη να έχει μαζί της, τηλεκάρτες, μια κεραία για τη τηλεόραση που ζήτησε να έχει στο κελί της και 100 ευρώ.

Το έκτακτο επισκεπτήριο της Ρούλας και το άτομο που την στηρίζει

Λόγω των ημερών, η 33χρονη ρώτησε εάν θα μπορούσε να επισκεφθεί το εκκλησάκι των φυλακών, χωρίς, μέχρι στιγμής να έχει επίσημα ζητήσει κάτι τέτοιο, ώστε να μπορέσει, και αυτό, να το κάνει σε ώρα που δεν θα είναι παρόντες άλλοι κρατούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν προγραμματίσει να την δουν το Μ. Σάββατο, σε ένα από τα έκτακτα επισκεπτήρια που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας ως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι δε, δικηγόροι της, το πιθανότερο είναι να συναντηθούν ξανά μαζί της την επόμενη εβδομάδα, όταν θα μπορούν να απαντήσουν στο επίμονο ερώτημά της που αφορά το αίτημα της αποφυλάκισης.

Όλες αυτές τις ημέρες που η 33χρονη βρίσκεται στη φυλακή, υπάρχει ένας πρόσωπο, το οποίο, όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί, την στηρίζει όσο κανείς άλλος.

Η Ρούλα επικοινωνεί με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο μόνο τηλεφωνικά, μιας και στα επισκεπτήρια επιτρέπονται μόνο συγγενείς πρώτου βαθμού, ωστόσο, φαίνεται πως ο άνδρας αυτός είναι το στήριγμά της…

«Η Τζωρτζίνα έπρεπε να φιμωθεί γιατί είδε τι συνέβη με την Ίριδα»

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης (20/4), ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας πως προφανώς η Τζωρτζίνα είχε δει κάτι από τον θάνατο της Ίριδας.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να είναι απαλλαγμένος από οτιδήποτε καινούριο στη ζωή του, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους δικούς της προφανείς λόγους».

Επιπλέον δήλωσε πως η Τζωρτζίνα ήταν ένα τετραπέρατο παιδί που τελικά αποδείχθηκε εξυπνότερη από τους γονείς της.

«Η Τζωρτζίνα είδε τι έγινε στην κούνια με την Ίριδα και μίλησε. Η Τζωρτζίνα μίλησε στο περιβάλλον της. Έπρεπε να φιμωθεί και φιμώθηκε στην πρώτη φάση, στη δεύτερη φάση βρέθηκε σε κώμα», είπε ο δημοσιογράφος.