Πάτρα: «Η κυρία που...» - Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τα πεταμένα πράγματα στο μνήμα των κοριτσιών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η κυρία που...» - Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τα πεταμένα πράγματα στο μνήμα των κοριτσιών

Φέτος ήταν το πρώτο Πάσχα που η οικογένεια Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου «γιόρτασε» χωρίς κανένα από τα τρία της παιδιά, ενώ η Ρούλα φαίνεται πως άναψε λαμπάδες για τα κορίτσια μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο μία δυσάρεστη είδηση έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Τι συμβαίνει στο μνήμα των 3 κοριτσιών

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις ημέρες του Πάσχα επισκέφτηκαν τους τάφους των τριών μικρών κοριτσιών. Κατά την επίσκεψή τους στα μνήματα των κοριτσιών, οι γυναίκες φαίνεται να μάζεψαν και να πέταξαν τα λουλούδια και τα παιχνίδια που είχε αφήσει ο κόσμος εκεί στη μνήμη τους.

Οι ίδιες ωστόσο αρνούνται ότι έκαναν με την ίδια τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να δηλώνει στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ότι: «Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία που φροντίζει τα μνήματα, έχει εντολή από τη Ρούλα να είναι όλα καθαρά όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει».

Ωστόσο, άνθρωποι που επισκέπτονται τα μνήματα για να ανάψουν έναν κεράκι στις τρεις αθώες ψυχούλες σύμφωνα με την εκπομπή, επανατοποθέτησαν τα παιχνίδια στους τάφους και μίλησαν με αρκετή στεναχώρια για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πέταξαν τα λουλούδια από τους τάφους Μαλένας - Ίριδας η μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, συνέβη ένα αδιανόητο περιστατικό στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, αφού τόσο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο και η αδελφή της φαίνεται πως πέταξαν τα λουλούδια και τα «δώρα» που είχαν αφήσει πολίτες στα μνήματα της Ίριδας και της Μαλένας καθώς την ίδια ώρα ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες που έχουν βγει στην επιφάνεια για την πρώτη.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 23/4 οι δυο τους πήγαν στους τάφους των δύο άτυχων κοριτσιών για να πετάξουν τόσο τα δώρα όσο και τα λουλούδια ωστόσο ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός.