Τραγωδία Πάτρα: Στην φόρα τα ανατριχιαστικά ντοκουμέντα με την Ίριδα - Φωτογραφίες σοκ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Στην φόρα τα ανατριχιαστικά ντοκουμέντα με την Ίριδα - Φωτογραφίες σοκ

Δεν έχουν τέλος οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών καθώς την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Από την άλλη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ» νέα στοιχεία έγιναν γνωστά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της μικρής Ίριδας, του τελευταίου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη καθώς έχουν προκύψει πολλά ερωτηματικά για το πως κατέληξε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και από τις παρακάτω φωτογραφίες προκύπτει μία καθηλωτική εικόνα που καταγράφει τον τρόπο της ασφυξίας, όπως γράφει ο Πέτρος Κουσουλός.

Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες της Ίριδας

Ίριδα - Πάτρα

Τραγωδία Πάτρα: Έφτιαξαν Επιτάφιο στην Κρήτη για τα τρία άτυχα κορίτσια

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις που έρχονται στο φως της επιφάνειας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύψει τα ίχνη της.

Μιας και σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή ο φετινός Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου είναι διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το neakriti.gr χρειάστηκαν τουλάχιστον 100.000 χάντρες και καρφίτσες για να στολιστεί.

Από την άλλη, ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αποσπασματικές εικόνες που συνθέτουν το μωσαϊκό του επιταφίου και αφορούν στα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. ανάμεσά τους βρίσκονται και τα τρία άτυχα κορίτσια που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη με το έγκλημα στην Πάτρα.

Οι φωτογραφίες από τον φετινό Επιτάφιο του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου

Τραγωδία Πάτρα

undefined