Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που ξεψυχούσε η μικρή Τζωρτζίνα

Λέγεται πως ήταν απαθής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που ξεψυχούσε η μικρή Τζωρτζίνα

Τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει Πάσχα μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα είδηση αναφορικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος η γυναίκα κάλεσε τους γιατρούς, να ενημερώσει ή ακόμα και να ζητήσει βοήθεια τη στιγμή, που το 9χρονο κορίτσι ξεψυχούσε. Οι πληροφορίες μάλιστα μεταφέρουν πως η μητέρα μιλούσε με πλήρη ψυχραιμία για όσα έβλεπε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της.

Το τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου στους γιατρούς την ώρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Η ημερομηνία που ''καίει'' την Πισπιρίγκου - Η πρώτη ύποπτη αναζήτησή της στο διαδίκτυο

Tη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε πασχαλινή διάθεση ως προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, οι εξελίξεις συνεχίζουν να κυλούν κανονικά με νέες πληροφορίες να βγαίνουν στη φόρα. Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star έγινε γνωστή η ημερομηνία της πρώτης αναζήτησης φαρμάκων στο ίντερνετ.

Η Ρούλα φαίνεται να μπήκε στη διαδικασία να ψάχνει φαρμακευτικές ουσίες στις 11 Ιανουαρίου του 2022, τη στιγμή που η μικρή Τζωρτζίνα είχε πάρει για καιρό εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως 4 ημέρες μετά από την ύποπτη κίνηση ο άντρας της ζήτησε να μείνουν χωριστά.