Πάτρα: Η Πισπιρίγκου σε πασχαλινό mood μέσα από τις φυλακές - Τι ζήτησε να φάει

Είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθεί το αίτημα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Η Πισπιρίγκου σε πασχαλινό mood μέσα από τις φυλακές - Τι ζήτησε να φάει

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται την περίοδο αυτή προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού και μέχρι να αποφασιστεί το μέλλον της από το νόμο μαθαίνουμε νέα και εξελίξεις για τη ζωή της, μέσα από το κελί. Η ίδια εξακολουθεί να αιτείται την αποφυλάκιση της ενώ παράλληλα την Μεγάλη Πέμπτη 21/4 μέσα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα mega έγινε γνωστή μια νέα της επιθυμία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη η κατηγορούμενη φαίνεται να θέλει να βιώσει πασχαλινές στιγμές ενώ είναι κρατούμενη, αφού είχε έντονη επιθυμία να φάει τσουρέκι. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθεί η ανάγκη της αυτή, μιας και τη Μεγάλη εβδομάδα θα έχει έκτακτο επισκεπτήριο.

Τι ζήτησε να φάει η Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή

«Εγώ μαθαίνω ότι ζητάει και τσουρέκι να φάει μέσα στο κελί», είπε η Aνθή Βούλγαρη.

«Δεν ακούει τα φόνισσα, τέρας;» - Πρώην φυλακισμένη ''αδειάζει'' τις συνθήκες κράτησης της Ρούλας

Την Τετάρτη 20/4 μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η Ματούλα του Κολωνακίου, η οποία έχοντας περάσει το κατώφλι της φυλακής σχολίασε με μια παραπάνω εμπειρία το πρόσωπο των ημερών, τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η γυναίκα δε μπορεί με τίποτα να διανοηθεί όσα ακούει για τις συνθήκες διαβίωσης της κατηγορούμενης στον Κορυδαλλό.

Όπως αποκάλυψε το 1900 τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν οι ανέσεις, που βιώνει σήμερα η μητέρα από την Πάτρα. Παρ΄ όλα αυτά εξακολουθεί να επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης της, τη στιγμή που γίνεται γνωστό πως το κελί της μοιάζει με σουίτα.

«Για μένα η φυλακή ήταν η σωτηρία μου. Το 1990 ήταν φαίνεται διαφορετικές οι φυλακές, δεν είχαμε vip κελί. Τι είναι; Η Μεγάλη Βρετανία και πήγα κι έκλεισα σουίτα; Και σε εμάς τότε αν κάποια είχε κάνει φόνο, δεν έβγαινε για προαυλισμό με τις άλλες κρατούμενες. Όλη τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες από τα παράθυρα. Αυτή αποκλείεται να μην ακούει τα “φόνισσα, τέρας” και όλα αυτά», είπε αρχικά η Ματούλα.

Η Ματούλα είπε στη συνέχεια: «Να υπάρχει άνθρωπος έξω από το κελί να σου ανάβει το τσιγάρο; Εντάξει, μέχρι ενός ορίου και το σωφρονιστικό. Άκουσα ότι της πήγαν και σεσουάρ. Είσαι στη φυλακή, έχεις τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις και θες σεσουάρ να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Που θα πας; Σε δεξίωση;

Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες. Ακόμα και στο επισκεπτήριο, δεν θα πάει την ώρα που έχουν κι άλλες επισκεπτήριο».

Κλείνοντας, η Ματούλα είπε: «Κλαίω κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδάκια, δεν ξέρω ποιος τα σκότωσε. Είναι αμαρτία αυτές οι ψυχούλες. Είναι αμαρτία να έχεις ένα παιδί και να περιμένεις εννιά μήνες να το δεις και μετά ξαφνικά να φεύγει».