Πάτρα: Έκτακτο επισκεπτήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι ήταν αυτό που ζήτησε να της φέρουν

Κάποιοι δεν το περίμεναν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Έκτακτο επισκεπτήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι ήταν αυτό που ζήτησε να της φέρουν

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί και είναι κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού και για το λόγο αυτό είχε το δικαίωμα για ένα έκτακτο επισκεπτήριο, εν όψει της Μεγάλης εβδομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που ήρθαν στο φως το Μεγάλο Σάββατο 23/4 στο ΣΚ παρέα, ο αρχισυντάκτης του Pelop.gr έκανε γνωστά τα άτομα του επισκεπτηρίου.

Όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο πλάι της στάθηκαν για άλλη μια φορά, η μητέρα και η αδερφή της μαζί με τον πάτριο. Μάλιστα ενώ είχε γίνει γνωστό πως είχε ζητήσει κάτι αξιοπερίεργο για τις ημέρες αυτές, τελικά αυτό που της έδωσαν ήταν η φωτογραφία με τα 3 παιδιά της.

Tι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το επισκεπτήριο της Μεγάλης εβδομάδας

Έφτιαξαν Επιτάφιο στην Κρήτη για τα τρία άτυχα κορίτσια

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις που έρχονται στο φως της επιφάνειας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύψει τα ίχνη της.

Μιας και σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή ο φετινός Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου είναι διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το neakriti.gr χρειάστηκαν τουλάχιστον 100.000 χάντρες και καρφίτσες για να στολιστεί.

Από την άλλη, ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αποσπασματικές εικόνες που συνθέτουν το μωσαϊκό του επιταφίου και αφορούν στα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. ανάμεσά τους βρίσκονται και τα τρία άτυχα κορίτσια που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη με το έγκλημα στην Πάτρα.

Τραγωδία Πάτρα

undefined