Πάτρα: Επέστρεψαν στα μνήματα των παιδιών τα λουλούδια και τα παιχνίδια που άφησε ο κόσμος

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε πως πέταξαν στα σκουπίδια, τα λουλούδια και τα παιχνίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Επέστρεψαν στα μνήματα των παιδιών τα λουλούδια και τα παιχνίδια που άφησε ο κόσμος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πόρισμα των τριών ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ωστόσο στο επίκεντρο παραμένει το θέμα σχετικά με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο νεκροταφείο παραμονές του Πάσχα, με πολλά από τα λουλούδια και τα παιχνίδια που είχε αφήσει κόσμος στα μνήματα των παιδιών να έχουν καταλήξει στα σκουπίδια, με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να διαψεύδει το γεγονός.

Τα παιχνίδια επέστρεψαν στα μνήματα των παιδιών στην Πάτρα

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου στο Live News, τα παιχνίδια και τα λουλούδια στο μνήμα της Μαλένας και της Ίριδας στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, όσο και στο μνήμα της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, από τον τελευταίο τάφο, πέρασε χθες πολύς κόσμος, λόγω της ονομαστικής εορτής που θα είχε. Μάρτυρες σημείωσαν πως είδαν τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας να περιποιούνται τα μνήματα των κοριτσιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου άναψε το Πάσχα στις φυλακές λαμπάδες για τις κόρες της

Στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε τις μέρες του Πάσχα η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνα, με την ίδια να βρίσκεται σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, το Μεγάλο Σάββατο η Ρούλα δέχτηκε επίσκεψη από την οικογένειάς της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάντιας Αλεξίου στην εκπομπή Super Κατερίνα τους είχε ζητήσει να της φέρουν κάτι συγκεκριμένο.

«Ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο είχε επισκεπτήριο από την μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τρία κεράκια να της πάνε οι συγγενείς της για να τα ανάψει, μιας και χθες ήταν του Αγίου Γεωργίου και θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα, βιβλία ρομαντικές νουβέλες, τηλεκάρτες, τσιγάρα».