Πάτρα: «Δηλαδή συγγνώμη...» - Έξαλλη η Καινούργιου με αυτά που ζήτησε η Πισπιρίγκου από το κελί

Η κατάσταση ξεφεύγει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Δηλαδή συγγνώμη...» - Έξαλλη η Καινούργιου με αυτά που ζήτησε η Πισπιρίγκου από το κελί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να κρατείται στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού, παρ' όλα αυτά καταφέρνει και προκαλεί τόσο τον απλό κόσμο όσο και δημοσιογράφους - παρουσιαστές, με τα όσα λέει και κάνει από το κελί της. Μετά την είδηση πως ζήτησε να εξομολογηθεί από εκεί που βρίσκεται τη Μεγάλη βδομάδα, μια νέα είδηση έμελλε να κάνει έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια την Πέμπτη του Πάσχα 28/4 πληροφορήθηκε στο Super Kατερίνα πως η Πισπιρίγκου ζήτησε να ενημερωθεί ποια προσωπικά αντικείμενα του πήρε από το σπίτι, που έμεναν μαζί ο Δασκαλάκης και η απάντηση σε αυτό ήταν η οδοντόβουρτσα. Φυσικά η Καινούργιου δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και σχολίασε πολύ έντονα το γεγονός.

Η ένταση της Κατερίνας Καινούργιου για όσα ζήτησε η Πισπιρίγκου στη φυλακή

«Δηλαδή συγγνώμη ζήτησε να μάθει αν ο Μάνος πήρε την οδοντόβουρτσα του από το σπίτι; Τι αντικείμενα; Δηλαδή αυτή τη στιγμή κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της και αυτή θέλει να μάθει ο Μάνος πήρε την οδοντόβουρτσα», είπε με απορία.

Η "οργή" του δικηγόρου της Πισπιρίγκου για το πως την παρουσιάζουν τα μέσα - Πότε θα γίνει αίτηση αποφυλάκισης

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 28/4 μίλησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ένας εκ των δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου για την οποία όπως φαίνεται έχουν βγει νέα πράγματα στη δημοσιότητα. Εκτός από το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, ο δικηγόρος εξέφρασε και την αγανάκτηση της πλευράς που εκπροσωπεί σχετικά με το πως προσπαθούν να παρουσιάσουν την Ρούλα και ίσως προχωρήσουν σε αγωγές.

Όπως είπε ο κ. Ζάρδας το αίτημα αποφυλάκισης έχει αναβληθεί διότι θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επίμονα την αποφυλάκισή της, αλλά και νέο γονιδιακό έλεγχο, γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν ελλείψεις. «Η 33χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από όλα όσα βγαίνουν, διότι όλα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς που έχει υποστηρίξει εξ αρχής. Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν», δήλωσε ο κ. Ζάρδας και συμπλήρωσε: «Όλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο».

«Έχουν γίνει ακρότητες, έχουν γίνει βαναυσότητες. Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα, ωστόσο η κατηγορούμενη είναι στη φυλακή. Έχουμε δημοσιογράφους να βγαίνουν και να σκυλεύουν ένα πτώμα, αυτό το κάνουν επειδή είναι σε απόλυτη αδυναμία. Τηλεδίκες, τηλε-εισαγγελείς, τηλε-ιατροδικαστές και ότι τηλέ υπάρχει έχουν πάρει εργολαβικά το θέμα, το πως θα εκτονωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πως θα βαφτιστεί ότι είναι ο σύγχρονος Βελζεβούλ, ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά και θα πρέπει να λιθοβοληθεί στην Πλατεία Συντάγματος», είπε.