Πάτρα: Το Πάσχα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο κελί - Ζήτησε να εξομολογηθεί σε παπά

Εισακούστηκε το αίτημά της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Το Πάσχα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο κελί - Ζήτησε να εξομολογηθεί σε παπά

Η παραμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού συνεχίζεται καθώς από ότι φαίνεται η υπόθεση στην Πάτρα έχει δρόμο μπροστά της μέχρι να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες και να εξεταστούν όλα τα τεκμήρια. Μέχρι λοιπόν να αποδοθεί η δικαιοσύνη για τον θάνατο των 3 νεκρών κοριτσιών, η γυναίκα ζει μια καθημερινότητα πλέον στο κελί της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ''Πελοπόννησος'' είχε τη δυνατότητα εν όψει του Πάσχα να ζητήσει κάποια πράγματα με το έκτακτο επισκεπτήριο της Μεγάλης βδομάδας. Παράλληλα λόγω των ημερών, η φυλακή παρείχε τη δυνατότητα εξομολόγησης και οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η μητέρα επισκέφτηκε παππά.

Το Πάσχα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τις φυλακές

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο, λέγεται, πως έκανε κάθε χρόνο (το Πάσχα) στην ελεύθερη ζωή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέο σημείωμα έξω από το σπίτι της Ρούλας - Τα ανατριχιαστικά λόγια στο κηδειόχαρτο

Η υπόθεση στην Πάτρα και οι συνεχείς εξελίξεις, που βγαίνουν στην φόρα αναφορικά με αυτή έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο πανελλήνιο. Μέχρι να αποδοθεί ολοκληρωτικά δικαιοσύνη και να καταδικαστούν οι ένοχοι για το φόνο των τριών κοριτσιών, η οργή του κόσμου είναι εμφανής και μεγάλη.

Μέσα από το Πρωινό την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 έγινε γνωστό ένα σημείωμα, που άφησε άγνωστος έξω από το σπίτι του ζευγαριού στην Πάτρα, το οποίο αποκαλούσε την Πισπιρίγκου φόνισσα. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, που γίνεται μια τέτοια κίνηση ούτε και ο χαρακτηρισμός φόνισσα είναι πρωτάκουστος.

«Τα δάκρυα μας έγιναν ποτάμι κι έπνιξαν την κακιά μάγισσα. Τζωρτζίνα-Μαλένα-‘Ιριδα», έγραφε το γράμμα που βρέθηκε στο σπίτι στην Πάτρα.