«Εγώ είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και έχω συνέντευξη στο STAR» - Νέα μαρτυρία "φωτιά" για την κατηγορούμενη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και έχω συνέντευξη στο STAR» - Νέα μαρτυρία

Το πρωί της Τρίτης 10/5, στον "αέρα" του Πρωινού, μία νέα μαρτυρία βγήκε στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας, μετά τα μηνύματα εκείνης και της αδερφής της.

Η μάρτυρας ανέφερε πως όταν η κατηγορούμενη θα έβγαινε να μιλήσει στην κάμερα του STAR, λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η ίδια πήγε σε κατάστημα περιποίησης και ζητούσε από την κοπέλα που βρισκόταν εκεί να την εξυπηρετήσει άμεσα, χωρίς να την ενδιαφέρει εάν υπήρχαν κι άλλοι πελάτες στην αναμονή. Ο λόγος ήταν πως ήθελα να βγει περιποιημένη στην τηλεόραση και, μάλιστα, το φώναξε εκείνη τη στιγμή χωρίς κανέναν δισταγμό.

Η νέα μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τελοσπάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: "Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου". Λέει η κοπέλα πολύ ευγενέστατη ότι "έχετε κλείσει ραντεβού"; Λέει η Ρούλα "όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα"!

Αφού είχαν χαθεί τα παιδιά;

"Ναι και της λέει η κοπέλα «πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω». Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει «εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη".

Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση», είπε στην κάμερα της εκπομπής.

Μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέες αποκαλύψεις για τη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την 9χρονη

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν τεθεί τα ψηφιακά ίχνη συγκεκριμένων προσώπων τα οποία ερευνάται αν εμπλέκονται σε συναλλαγή και χορήγηση της κεταμίνης στην κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτό αποκάλυψε σήμερα στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης. Παράλληλα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στο επίμαχο μήνυμα του στη Ρούλα Πισπιρίγκου!

Ο δημιουργός του CSI Institute είπε μεταξύ άλλων: “Υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες πρόσωπα δύο ,τρία δεν μα έχουν πει ,και κάποια ίχνη τα οποία κοιτάζουν να ταυτοποιήσουν μέσα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας.”

Ο κ. Σφακιακάκης είπε ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα ραντεβού και προκύπτουν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr