Πάτρα: «Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου» - Στη φόρα τα μηνύματα των αδερφών Πισπιρίγκου

Απίστευτες αποκαλύψεις πάνω στον καυγά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου» - Στη φόρα τα μηνύματα των αδερφών Πισπιρίγκου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών, καθώς μετά τις εκτιμήσεις του Πέτρου Κουσουλού, νέα σοκαριστικά μηνύματα είδαν το φως της δημοσιότητας ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά ακόμα πιο απίστευτα είναι εκείνα που αντάλλαζε η κατηγορούμενη με την αδερφή της, Δήμητρα.

«Θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί»

Οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά 95 SMS ανάμεσα στην Ρούλα και στην αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου το χρονικό διάστημα από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021. Σε αυτά όπως αποκαλύπτει το ereportaz.gr, η Δήμητρα επιτίθεται στην αδερφή της όταν είχε εγκαταλείψει το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο. Σε ένα από τα μηνύματα αναφέρει: «Θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί».

Ρούλα 6/4/2021: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Από χθες μου στέλνεις να πεθάνω. Να σας δείξει τα μηνύματα και τώρα πάει στο τμήμα (σ.σ. ο Μάνος) λέει ,δεν ξέρω τι θα γίνει μόνο να προσέχετε το παιδί»

Δήμητρα Πισπιρίγκου (6/4/21 – 2.51 μ.μ.) «Σήκω το τηλέφωνο θα σε πάρει ο διάολος…Τα έχεις κάνει πουτ@@@…Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου γ*** ,ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου και έχεις άλλο ένα που καίγεται για σένα λες αρχ**…Τσακίσου και σήκωσέ το…Μίλησα με τον Μάνο… και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί … Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα σαν τις παλιό π*******. Σήκωσε το τώρα και άσε τις απειλές».

Σάλος γύρω από τις καταθέσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την Ίρις

Οι εξελίξεις γύρω από τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα δεν έχουν τελειωμό μιας και το γεγονός ότι η μητέρα κρατείται στον Κορυδαλλό δε λύνει εξολοκλήρου την κατάσταση. Η αδερφή της Πισπιρίγκου, η Δήμητρα έχει προβεί σε πρόσφατη κατάθεση και έχει μιλήσει αναλυτικά για τον θάνατο της Ίρις.

Μέχρι να βγουν τα τελικά πορίσματα των ιατροδικαστών για το παιδί, εξετάζεται ξανά η κατάθεση της γυναίκας καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς πέφτει σε μια σημαντική αντίφαση. Πιο αναλυτικά, αν διαβάσει κανείς ολόκληρη την εξιστόρηση των γεγονότων η γυναίκα δεν ανέφερε πουθενά στην κατάθεσή της αυτό που είπε αργότερα ότι η Ίριδα είχε ξυπνήσει στις 7.30 το πρωί και πήγαν και την είδαν...

«Περί ώρα 11.30 της σήμερα 21/3/2021 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει». Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου δεν ανέφερε πουθενά στην κατάθεσή της αυτό που είπε αργότερα ότι η Ίριδα είχε ξυπνήσει στις 7.30 το πρωί και πήγαν και την είδαν.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της: «Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ξεκίνησα κατευθείαν Κάρπα και τεχνητή αναπνοή και ζήτησα από την αδερφή μου να έρθει και αυτή να με βοηθήσει για να καλέσω το ΕΚΑΒ. Ώρα 11.37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και ώρα 11.42 παρελήφθη από τη μονάδα για μεταφορά για μεταφορά στο νοσοκομείο.

Όλο αυτό το λίγο χρονικό διάστημα τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου κάναμε συνεχώς μαλάξεις στο μωρό, καθώς και τεχνητή αναπνοή. Στο Καραμάνδειο νοσοκομείο Πατρών που μεταφέρθηκε το παιδί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν μπορώ να φανταστώ την αιτία που πέθανε το μωρό. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάπου ευθύνη».