Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Η κόρη της πρώην συντρόφου του 50χρονου είναι η ανήλικη που πήγε στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα

Ο πατέρας της κοπέλας ξεσπά στο T-Live

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Η κόρη της πρώην συντρόφου του 50χρονου είναι η ανήλικη που πήγε στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η αυτοκτονία γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τρίτης 31/5 και ο θάνατός του ερευνάται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών μαζί με τον ρόλο μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Στην εκπομπή T-live το μεσημέρι της Τετάρτης ο σύζυγος της φημολογούμενης ως «γυναίκας αράχνης» που συμπεριλαμβάνεται επίσης στο σημείωμα πριν την αυτοχειρία μιλά καθώς η κόρη του είναι η ανήλικη που πήγε στο πάρτι με τη Γεωργία Μπίκα, την κοπέλα που όπως υποστηρίζει είχε βιαστεί εκεί την Πρωτοχρονιά!

Ο πατέρας της κοπέλας "λύνει" τη σιωπή του

«Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Χθες έμαθα για εκείνον, το όνομά του. Το μόνο που γνωρίζω μετά από συζήτηση με την πρώην σύζυγό μου είναι ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εγώ κάνω μία πολύ απλή αγροτική ζωή. Διατηρώ μία επιχείρηση. Είμαστε άνθρωποι που παλεύουμε για την επιβίωση. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω.

Η κόρη μου είχε προσπαθήσει να πάρει την 24χρονη φίλη της εκείνο το βράδυ και να φύγουν από εκείνο το πάρτι. Τελικά έφυγε μόνη της. Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της. Εκείνη δεν γνώριζε κανέναν από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Πήγε γιατί της το ζήτησε η φίλη της.

Όπως έχετε πάει όλοι σε ένα πάρτι, έτσι πήγε και εκείνη. Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι είχε εμμονή με την πρώην γυναίκα μου. Της έστελνε και μηνύματα με απειλές, της έλεγε “εγώ θα σου κάνω το κακό”».

Η γυναίκα που φέρεται να του άρπαξε 500.000 ευρώ

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άτυχος 50χρονος στο γράμμα που άφησε πίσω του πριν κάνει την μοιραία πράξη και δώσει τέλος στη ζωή του, αναφέρθηκε σε κυκλώματα μαστροπείας, με συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών, ενώ κάνει και μία νύξη στην πρώην σύντροφό του και στο πως διαπαιδαγωγούσε την κόρη της, η οποία βρισκόταν στο πάρτι που υποστηρίζει πως βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα την Πρωτοχρονιά.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το Mega ο άνδρας, αναφερόταν σε μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και όπως υποστήριζε τον είχε εξαπατήσει, αρπάζοντάς του 500.000 ευρώ ενώ άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον που τους γνωρίζουν φαίνεται ότι έχουν καταλάβει σε ποια γυναίκα αναφέρεται.

Στο μήνυμά του περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του. Ανατριχιαστικά είναι και όσα λέει για τις προτροπές της συγκεκριμένης γυναίκας στην κόρη της, προκειμένου η νεαρή κοπέλα να συμμετέχει σε διάφορα πάρτι στα οποία θα βρίσκονταν και παιδιά εύπορων οικογενειών.

Ήδη γνωστοί και φίλοι από χθες το βράδυ αφήνουν έξω από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή λουλούδια και σημειώματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του γυμναστή. Πριν από λίγο, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι γνωστοί του και άναψαν κεράκια, με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Ανάμεσα στα σημειώματα, ξεχωρίζει ένα το οποίο γράφει: «Θα τα πούμε από κοντά. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν εσύ»!