Γεωργία Μπίκα: «Το πρωί που ξύπνησα...» - Η συγκλονιστική περιγραφή της 24χρονης για το μοιραίο βράδυ

Ανατριχιαστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεωργία Μπίκα: «Το πρωί που ξύπνησα...» - Η συγκλονιστική περιγραφή της 24χρονης για το μοιραίο βράδυ

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Εισαγγελέως για την απαλλαγή του 27χρονου φερόμενου δράστη, η Γεωργία Μπίκα θέλησε να δώσει την απάντησή της μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Απόσπασμα της συνομιλίας προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής T-Live, την Τρίτη 24/5 και τα λόγια της "ραγίζουν καρδιές".

Η Εισαγγελέας, συγκεκριμένα, μέσω της έκθεσης ανέφερε πως: «η καταγγελία της είναι ένα αφήγημα από ανυπόστατα ψεύδη μέσω των οποίων η 24χρονη θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό της ως ηρωίδα-θύμα», δημιουργώντας θλίψη και οργή ταυτόχρονα, καθώς όλα λειτουργούν εναντίον της, όσο και αν προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια της.

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην απόφαση της Εισαγγελέως

«Αισθάνομαι αδικημένη, πληγωμένη. Τα συναισθήματά λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου με την αλήθεια μου, βγαίνει μια πρόταση που δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου και την ηθική μου.

Πως γίνεται ένα συμβάν να είναι εσκεμμένο από τη στιγμή που αφού γίνει, γίνεται άμεσα καταγγελία; Εγώ ήμουν μόνη μου. Εγώ πάω πάντα με την ηθική, την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη λογική μου και δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος επειδή… Εγώ από τα 14 μου δουλεύω, δεν ήθελα να επιβαρύνω την οικογένειά μου. Ζω μόνη μου, έτσι έχω μεγαλώσει, να είμαι ανεξάρτητη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε όσα θυμάται από εκείνο το βράδυ: «Ανοίγει το ασανσέρ και έξω από αυτό ήταν τρία άτομα. Ήμουν πάρα πολύ ζαλισμένη και με όση δύναμη είχα τους έλεγα ότι έχω δωμάτιο και το ψάχνω γιατί επέμεναν να κοιμηθώ στο δωμάτιό τους. Ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει.

Εκείνοι με οδηγούσαν κάπου που ήθελαν, ανοίγουν με την κάρτα τους ένα δωμάτιο και εκεί έσβησαν όλα. Αυτός ο υπάλληλος που λένε δεν ήρθε ποτέ πάνω, δεν είχα καμία συνομιλία μαζί του. Δεν επέστρεψα ποτέ στη σουίτα.

Το πρωί που ξύπνησα, φόραγα το φόρεμά μου από τη μέση και πάνω και το εσώρουχό μου ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Έχω πάθει ένα σοκ γιατί βλέπω κάτω και πεταμένα αντρικά ρούχα και δε μπορούσα να θυμηθώ τίποτα. Άρχισα να φωνάζω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω».

Και κατέληξε: «Όλο αυτόν τον καιρό δεν έχω βάλει φόρεμα, βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι μια γυναίκα γιατί φοβάμαι. Βλέπω βίντεο από παλιά στο κινητό μου που ήμουν χαρούμενη και γελούσα. Έχω ξεχάσει πως ήμουν. Ψάχνω βίντεο για να ακούσω το γέλιο μου, να δω πως ήμουν χαρούμενη».

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα

Στο φως της δημοσιότητας τα πλάνα από το ξενοδοχείο που βρισκόταν

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη είχε μπει στο αρχείο από την πλευρά του δικηγόρου που κατήγγειλε το συμβάν. Την Παρασκευή 13/5, παρόλα αυτά, η εξέλιξη σχετικά με τον 27χρονο κατηγορούμενο, έφερε το θέμα ξάνα στο φως της δημοσιότητας και για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν τα πλάνα από το ξενοδοχείο που βρέθηκε η Γεωργία Μπίκα εκείνο το βράδυ.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ξανά, στο T-Live, λοιπόν, φαίνονται τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της 24χρονης στο ξενοδοχείο όπου γινόταν το πάρτι μέχρι και την στιγμή που η ίδια έψαχε απεγνωσμένα το αυτοκίνητό της για να επιστρέψει στο σπίτι της. Είναι ολοφάνερο πως η κατάσταση στην οποία βρισκόταν δεν ήταν καλή, διότι παραπατούσε και φαινόταν χαμένη, από την στιγμή, όμως, που επέστρεψε στο ξενοδοχείο η ζωή της άλλαξε για πάντα.