Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για βιασμό

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για βιασμό

Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει το βιασμό της ανήμερα την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και για πολύ καιρό ασχολούνταν όλοι με αυτή την υπόθεση, μέχρι που δόθηκε στην εισαγγελέα και μετά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης για τα καλά, ωστόσο την Παρασκευή 13/5 έγινε γνωστό, πως η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για τον καταγγελλόμενο βιασμό.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Όπως μετέφερε στο T-live ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαναστασούλης, η πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αριθμεί περίπου 60 σελίδες και καταρρίπτονται ένας προς έναν οι ισχυρισμοί της 24χρονης για τα όσα είχε υποστηρίξει για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Οι ισχυρισμοί κρίθηκαν ψευδείς και ελήφθησαν υπόψιν οι μαρτυρίες των συμμετεχόντων στο πάρτι, των εργαζομένων του ξενοδοχείου και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία δεν έδειξαν χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και κατανάλωση αλκοόλ σε χαμηλά επίπεδα.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έχει την τελική κρίση για το αν ο 27χρονος θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα απαλλαγεί οριστικά από την υπόθεση.

Συγκινεί η Γεωργία Μπίκα για την Ημέρα της Γυναίκας - «Να σπάσουμε τη σιωπή...»

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Γεωργία Μπίκα θέλησε να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για όλες τις γυναίκες που φοβούνται να μιλήσουν, ενώ την ίδια στιγμή εκφράζει την πίστη της πως θα δικαιωθεί για την υπόθεσή της.

Την ώρα που ο φάκελος της υπόθεσής της βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα, η Γεωργία Μπίκα, μέσω του Thesstoday.gr, εξηγεί πως καμία γυναίκα από εδώ και στο εξής δε θα έπρεπε να αισθάνεται μόνη της.

«Πιστεύω στη δικαιοσύνη. Θα δικαιωθώ και δεν θα υπάρξει από εδώ και μπρος παρόμοια κατάσταση σαν της δικής μου σε καμία κοπέλα και σε καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Να σπάσουμε τη σιωπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γεωργία Μπίκα.