Τραγωδία στην Λευκωσία: Θανατηφόρο τροχαίο στην άσφαλτό - Νεκροί δύο μοτοσικλετιστές

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στην Λευκωσία: Θανατηφόρο τροχαίο στην άσφαλτό - Νεκροί δύο μοτοσικλετιστές

Ένα ένα τα δυσάρεστα μαντάτα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σήμερα Πέμπτη 16/6, καθώς μετά την τραγωδία στην Κάλυμνο, μία ακόμα σημειώθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα για την Λευκώσια. Στην περιοχή της Μακεδονίτισσας συνέβη ένα θανατηφόρο τροχαίο, μεταξύ δύο μοτοσικλετιστών.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Λευκωσία

Οι δύο μοτοσικλετιστές οδηγούσαν με αντίθετες κατευθύνσεις όταν ο 68χρονος επιχείρησε να μπει σε πάροδο. Ο 23χρονος, ο οποίος ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και είχε αναπτύξει ταχύτητα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα του 68χρονου. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα και οι δύο οδηγοί.

Στο σημείο της σύγκρουσης εντοπίστηκε ένα κράνος και διερευνάται κατά πόσο ο ένας εκ των δύο μοτοσικλετιστών το φορούσε.

Ο 23χρονος Κουρουφέξης είχε πάθος για τις μηχανές και μία μέρα πριν σκοτωθεί είχε κάνει μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook γράφοντας: «Aν πεθάνω μια ημέρα πάνω στο τιμόνι, να φοράτε άσπρα και να βαράτε κόφτες. Να έρχεστε στο τάφο μου και να λέτε τα νέα σας. Να βγαίνετε να διασκεδάζεται και να χαμογελάτε συνέχεια σαν να και είμαι και εγώ εκεί. Να θυμάστε όσα περάσαμε και να χαμογελάτε».

Τραγωδία Κύπρος

Εξωτερική φωτογραφία: (Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)