Ραφήνα: Οι εκτιμήσεις του Κατερινόπουλου για τη στυγερή δολοφονία - «Δεν ήταν τυχαίο ήταν σχεδιασμένο, ίσως ήθελαν...»

Όλα όσα ανέφερε για το συμβάν που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ραφήνα: Οι εκτιμήσεις του Κατερινόπουλου για τη στυγερή δολοφονία - «Δεν ήταν τυχαίο ήταν σχεδιασμένο, ίσως ήθελαν...»

Ένα από τα πιο έμπειρα και κατάλληλα άτομα να συμπληρώσουν την ερευνητική ομάδα της Ζήνας Κουτσελίνη, είναι αδιαμφησβήτητα ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία που έχει ασχοληθεί εκτενώς και αρκετά πετυχημένα με την υπόθεση της Πάτρας μιας και συνήθως σε ότι συμβαίνει πέφτει μέσα!

Το μεσημέρι της Τρίτης 28/6 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο έμπειρος Ταξίαρχος, αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 42χρονου στη Ραφήνα ο οποίος υπέκυψε στις κακώσεις που υπέστη και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους, αλλά και γνωστούς.

Οι εκτιμήσεις του Κατερινόπουλου για την υπόθεση της Ραφήνας

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Ταξίαρχος ανέφερε πως δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνει ο πόνος αυτής της μητέρας ωστόσο, δεν νομίζει πως ο καυγάς ήταν τυχαίος, και εκτιμά πως το παιδί έπεσε στην λάθος στιγμή στο λάθος μέρος. Σχετικά με τα κίνητρα του συμβάντος, θεωρεί πως οι δράστες δεν ήθελαν να δολοφονήσουν, απλά ίσως να περάσουν κάποιοι μήνυμα, ωστόσο θα μπορεί να πει περισσότερα μόλις περάσουν οι μέρες.

«Μου έκλεισαν το σπίτι, μου έφαγαν το παιδί...» - Γροθιά στο στομάχι τα λόγια της μητέρας του 42χρονου

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή κατηγορήθηκαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία, ενώ στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 42χρονου, η οποία είναι απαρηγόρητη μετά τον χαμό του παιδιού της και ζητά να πληρώσουν οι ένοχοι, λέγοντας πως ότι και να γίνει το παιδί της δεν θα γυρίσει πίσω.

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή μου. Μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου, λόγω προβλήματος υγείας. Ευτυχώς δεν έφυγε και το άλλο το παιδί μου. Ελπίζω να καταδικαστούν ισόβια, να μην κλάψει άλλη μάνα. Εμένα μου έκλεισαν το σπίτι, αυτοί θα βγουν, το δικό μου το παιδί θα βγει; Η ζωή μου όλη ήταν τα παιδιά μου, ζούσα για τα παιδιά μου».