Φωτιά σε οικόπεδο κοντά στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φωτιά σε οικόπεδο κοντά στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού

Αρκετές είναι οι πυρκαγιές που ξεσπούν το τελευταίο διάστημα σε αρκετές περιοχές της χώρας μας, κάνοντας αισθητό πως πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή με το παραμικρό, ειδικότερα αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 30/6 έγινε γνωστό πως φωτιά ξέσπασε σε σε οικοπεδικό χώρο κοντά στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Τι συμβαίνει με τη φωτιά στο Ελληνικό

Στο σημείο ήδη επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και εθελοντές, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εικόνα της φωτιάς αυτή την ώρα είναι καλή και είναι οριοθιετημενη.

Ξέσπασε φωτιά σε φυλακές της Κρήτης - Νεκρός ένας κρατούμενος

Την Τρίτη 28/6, μετά την φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα εστίασης της Γλυφάδας, έγινε πριν λίγη ώρα γνωστό πως φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε κελί στο πειθαρχείο, στην καινούρια πτέρυγα των φυλακών της Αγυιάς στα Χανιά.

Από τη φωτιά, τραυματίστηκε με σοβαρά εγκαύματα ένας αλλοδαπός κρατούμενος 26 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά την έβαλε ο ίδιος στο κελί του.

 Ξέσπασε φωτιά σε φυλακές της Κρήτης

Η Πυροσβεστική με 3 οχήματα επιλήφθηκε του συμβάντος ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον κρατούμενο, οδηγώντας τον στον νοσοκομείο Χανίων, όπου και υπέκυψε, ενώ ήδη το ανακριτικό της πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια του πολύ σοβαρού συμβάντος.