Σημαντική ανακοίνωση από την ΔΕΗ - Ποιες περιοχές δεν θα έχουν σήμερα (27/7) ρεύμα;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από την ΔΕΗ - Ποιες περιοχές δεν θα έχουν σήμερα (27/7) ρεύμα;

Το πρωί της Τετάρτης (27/7) ανακοινώθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ σε ποιες περιοχές της Αττικής αναμένεται να γίνει διακοπή ρεύματος μέσα στην ημέρα. Συνολικά 6 περιοχές που θα επηρεαστούν, ενώ γνωστοποίησε και τις ώρες αλλά και τις οδούς όπου θα σημειωθούν οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Μάλιστα, από την άλλη η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Δαδιά στον Έβρο συνεχίζει για 7η συνεχόμενη ημέρα.

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα 27/7 για μερικές ώρες

Ανακοίνωση διακοπή ρεύματος σήμερα (27/7)

Power Pass: Αναρτήθηκαν τα ποσά των δικαιούχων

«Φωτιά» έχουν πάρει τα πληκτρολόγια από το πρωί καθώς οι δικαιούχοι του επιδόματος ρεύματος μπαίνουν στο https://vouchers.gov.gr/powerpass για να δουν τα χρήματα που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από αύριο.

Ο προγραμματισμός του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει ότι η πληρωμή για το Power Pass -επίδομα ρεύματος- θα γίνει από αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου. Παράλληλα, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022 μέσω του οποίου οι δικαιούχοι λαμβάνουν voucher ύψους 150 ευρώ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σταδιακά. Πρώτα θα αρχίσουν οι πληρωμές σε όσους μετά τον έλεγχο των αιτήσεων τους δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα. Θα ακολουθήσουν αυτοί στους οποίους χρειάστηκε διασταύρωση στοιχείων ή εισοδημάτων.

Υπολογίζεται ότι περίπου 3 εκατομμύρια νοικοκυριά υπέβαλαν αιτήσεις σε σύνολο 4 εκατομμυρίων. Μετά την πρώτη διαλογή, κατά την οποία βγήκαν εκτός όσοι δεν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

TAGS