Ορίστηκε μέρος και ημερομηνία - Η απόφαση της οικογένειας για το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Μια ημέρα μετά την είδηση θανάτου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ορίστηκε μέρος και ημερομηνία - Η απόφαση της οικογένειας για το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Θρήνο προκάλεσε η είδηση θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Το κοινό, που τον αγάπησε δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στη μνήμη, με την πιο συγκινητική να είναι αυτή της κόρης του, Ιλένιας.

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο αναμένεται να γίνει η κηδεία του πολύ αγαπητού τραγουδιστή με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν γνωστό, πως το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί από φίλους, συνεργάτες αλλά και από την οικογένειά του την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί στην Αγγλικανική Εκκλησία.

Το μέρος και η ημέρα που θα γίνει η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Wiliams - Κηδεία

Η τελευταία συνέντευξη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς μήνες πριν τον χαμό του

Την Κυριακή 21/8 έγινε γνωστό πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα. Η είδηση αυτή σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά του και στον καλλιτεχνικό χώρο, διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ ευγενικό και καλόψυχο.

Η τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ήταν πριν από περίπου 7 μήνες στην εκπομπή Open Weekend, όπου είχε μιλήσει για μία μεταφυσική του εμπειρία, ενώ λίγο διάστημα αργότερα είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, μιλώντας για την καριέρα του.

«Ναι, έχω ζήσει μία μεταφυσική εμπειρία. Θα ήθελα να είναι ναι σκέτο. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι ίσως πιο light, ότι έχω φτιάξει τραγούδια για ένα δίσκο που έγινε μια συγκεκριμένη εποχή και στην δεύτερη πλευρά του περιγράφεται ότι συνέβη ένα μήνα μετά ή εβδομάδες μετά.

Δεν το θυμάμαι καν αλλά και να το θυμόμουν δεν θα σας το έλεγα διότι προσδιορίζει ορισμένες καταστάσεις και δεν θα ήθελα να υπάρξουν άνθρωποι που θα θυμηθούν πράγματα και θα πληγωθούν. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία τουλάχιστον για εμένα γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.