Αιματηρό περιστατικό στα Χανιά: Μαχαίρωσαν 37χρονο έξω από μπαρ

Αναζητούνται οι δύο δράστες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αιματηρό περιστατικό στα Χανιά: Μαχαίρωσαν 37χρονο έξω από μπαρ

Άγριο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα 23/8 έξω από μπαρ στα Χανιά. Συγκεκριμένα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έγινε μια συμπλοκή μεταξύ τριών ανδρών έξω από το μαγαζί με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας 37χρονος ο οποίος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Μόλις πριν από λίγες μέρες ήταν όταν ένας 38χρονος αντίστοιχα επιτέθηκε στη σύντροφό του με κατσαβίδι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Οι αρχές ερευνούν κάθε πιθανότητα πάντως για το νέο περιστατικό στα Χανιά.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη συμπλοκή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια. Στην συνέχεια ο 37χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Χανίων, μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε από το σημείο, ωστόσο οι άλλοι δύο φέρονται να τον ακολούθησαν με άλλο όχημα, δίνοντας συνέχεια στο επεισόδιο.

Κάποια στιγμή τα δύο οχήματα σταμάτησαν και τότε ένας από τους δύο φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι στον μηρό τον 37χρονο, ενώ ακολούθως έσπευσαν να απομακρυνθούν, παίρνοντας μάλιστα και το όχημα του τραυματία.Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους άλλους δύο εμπλεκόμενους, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι επίσης Έλληνες.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ(ΑΡΧΕΙΟΥ): ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI