Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Θυμάμαι τον πατέρα σχετικά ψύχραιμο» - Η κατάθεση που τον "καίει"

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο:  «Θυμάμαι τον πατέρα σχετικά ψύχραιμο» - Η κατάθεση που τον

Σοκ έχει προκαλέσει ο πνιγμός της 6χρονης στην Κόρινθο καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα για το πώς η άτυχη Αμέλια έχασε την ζωή της, την ίδια ώρα που οι Αρχές υποστηρίζουν πως πρόκειται για εγκληματική πράξη.

Για την υπόθεση μίλησε στην ΕΡΤ ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπούνας, που ανέσυρε το άψυχο κορμί του παιδιού από τη θάλασσα και αντίκρισε τον 42χρονο πατέρα της όταν ήρθε στην παραλία συνοδεία της αστυνομίας.

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση πνιγμού στην Κόρινθο

«Όταν παρατήρησα το παιδί είδα ότι ήταν νεκρό, σε μια βάρκα από κάτω, και το έβγαλα έξω. Το παιδί ήταν μπλε στο πρόσωπο, έβγαζε νερό και φαγητό από το στόμα», φορούσε ρούχα και παπούτσια. Η παραλία που συνέβη το περιστατικό δεν είναι πολυσύχναστη και ο καιρός κακός, γι' αυτό και δεν είχε κόσμο».

Φώναξα τη γυναίκα μου λέγοντας ότι ''είναι ένα παιδί νεκρό''.

Μετά από 5 λεπτά ήρθε η αστυνομία. Ακριβώς από πίσω του ερχόταν και ο πατέρας. Δεν ξέρω αν είχε πάει εκείνος σε αυτούς ή τον είχαν βρει οι αστυνομικοί», διευκρίνισε ο κ. Μπούνας. Στις 3.07 έγινε η κλήση στην αστυνομία και ακολούθως ήρθε και το Λιμενικό».

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει ο πνιγμός της 6χρονης στην Κόρινθο καθώς την βρήκε σε άσχημη κατάσταση ένας ψαράς ο οποίος κινητοποίησε τις Αρχές για το τραγικό συμβάν την ίδια ώρα που κάνουν λόγο για εγκληματική πράξη καθώς η άτυχη Αμέλια βρέθηκε χωρίς το εσώρουχό της σύμφωνα με την κατάθεσή του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρα της ο οποίος ήταν μαζί της αλλά δεν μπήκε στην θάλασσα προκειμένου να την σώσει από τον πνιγμό της αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους πριν από λίγα λεπτά. Οι όροι που του επιβλήθηκαν ήταν να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ίδιος μόλις άκουσε την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα, ο 42χρονος έβαλε τα κλάματα και είπε: «θέλω να μιλήσω με την γυναίκα μου και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες να πάω στην κηδεία του παιδιού μου».