Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας πίσω από τον χαμό της μικρής

Όλα όσα ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο:  Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας πίσω από τον χαμό της μικρής

Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τον πνιγμό της άτυχης 6χρονης στην Κόρινθο καθώς σύμφωνα με τον αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα ο οποίος μίλησε σήμερα (24/8) σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε πως «υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια».

«Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοί μου από την Κόρινθο κάνουν ένα σοβαρό προανακριτικό έργο για να δούμε ακριβώς το τι έχει γίνει. Καταλαβαίνεται ότι όλα είναι στο επίπεδο υποψίας, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Αυτό το παρακολουθούμε και περιμένουμε τουλάχιστον στα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα, να έχουμε απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να πάει στον εισαγγελέα.

«Είναι πολύπειροι οι αξιωματικοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν γίνεται σε επαρχιακό αστυνομικό τμήμα, πάντα οι αξιωματικοί μας που δεν έχουν τόσες πολλές εγκληματικές αντιμετωπίσεις, υποβοηθούνται από τα κεντρικά και το Ανθρωποκτονιών, ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος».

Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για τον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο

Απολογείται σήμερα (24/8) ο πατέρας

Το πρωί της Τετάρτης (24/8), ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε στην Κόρινθό αναμένεται να δώσει τις δικές του απαντήσεις μέσα από την απολογία του, καθώς συνελήφθη και κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου.

Το 6χρονο παιδί πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία Καλαμάκι της Κορίνθου, ενώ παραμένει πλήθος ερωτηματικών σχετικά με τον θάνατό της και την αδυναμία του πατέρα να βοηθήσει το μικρό κορίτσι.

Ο ψαροντουφεκάς Παύλος Μπουνάς, που εντόπισε το αδικοχαμένο παιδί, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για τις συγκλονιστικές στιγμές και το φαγητό που έβγαλε από μέσα του το κοριτσάκι... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr