19χρονη Πολεμικό Ναυτικό: Αύριο στην Ελλάδα η κηδεία της άτυχης δοκίμου

Ακόμα αναζητούν τα αίτια οι γονείς της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
19χρονη Πολεμικό Ναυτικό: Αύριο στην Ελλάδα η κηδεία της άτυχης δοκίμου

Σοκ έχει προκαλέσει στη χώρα μας το περιστατικό θανάτου μιας 19χρονης κοπέλας που θήτευε ως δόκιμος στο Πολεμικό Ναυτικό. Οι συνθήκες θανάτου της παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες αν και πληροφορίες κάνουν λόγω για τροφική δηλητηρίαση, κατά την απόβασή της σε λιμάνι της Τυνησίας. Η κηδεία της κοπέλας θα γίνει αύριο 1/9 στην Ελλάδα, παρουσία συγγενών, φίλων και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταδώσει το Πρώτο Θέμα η 19χρονη σε έξοδό της στο λιμάνι της Τυνησίας έφαγε σε πολύ γνωστή αλυσίδα fast food με την ίδια να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία αργότερα, λίγες ώρες πριν το θάνατό της. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν παραδοθεί ολοκληρωμένα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Oι λεπτομέρειες γύρω από την κηδεία της 19χρονης δοκίμου

Η κηδεία της θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο πατέρας της άτυχης δοκίμου, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ελπίζει η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του παιδιού του και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν στη Λάρισα, μαζί με όσους τη γνώριζαν και την αγαπούν.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: EUROKINISSI

Αυτά είχαν δηλώσει στο Live News συγγενείς και φίλοι της άτυχης Θάλειας

Η Λάρισα, η ιδιαίτερη πατρίδα της άτυχης 19χρονης Θάλειας, έχει βυθιστεί στο πένθος, με συγγενείς και φίλους να αναζητούν απαντήσεις. Πολλά είναι τα σενάρια, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν με αγωνία τις απαντήσεις, που αιτιολογούν το θάνατο της κοπέλας, που δεν είχε κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.