Με δάκρυα στα μάτια η Γεωργία Μπίκα έξω από τον Άρειο Πάγο - ''Θα το πάω μέχρι τέλους''

Υποστηρίζει ότι έχει όλα τα στοιχεία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια η Γεωργία Μπίκα έξω από τον Άρειο Πάγο - ''Θα το πάω μέχρι τέλους''

Πριν από λίγη ώρα εξήλθε από τον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα η 24χρονη που είχε καταγγείλει τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Η κοπέλα προσήλθε νωρίτερα μαζί με τους δικηγόρους της προκειμένου να αμφισβητήσει το βούλευμα που απαλάσσει από τις κατηγορίες του βιασμού τον Βασίλη Λεβέντη.

Η ίδια και οι δικηγόροι της έχουν διαμηνύσει πως αν δεν βρουν το δίκιο από την ελληνική δικαιοσύνη θα προσφύγουν και στα ευρωπαικά δικαστήρια, καθώς είναι πολλά τα κενά στην υπόθεση και η κοπέλα έχει δεχτεί το χλευασμό και την απαξίωση από μερίδα κόσμου και μέσων μετά τον ισχυρισμό του δικαστηρίου ότι έπλασε την ιστορία του βιασμού.

Με δάκρυα στα μάτια οι πρώτες δηλώσεις της Μπίκα μετά την έξοδο από τον Άρειο Πάγο

Εμφανώς συγκινημένη από την κατάσταση αλλά και την συμπαράσταση του κόσμου είπε:

«Ευχαριστώ για τη στήριξή σας από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή, το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται. Θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Ήρθα να καταθέσω αίτηση ανάθεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος και πιστεύω ότι εν έτη 2022 στην Ελλάδα, θα φανεί, θα βασιστεί και θα το κρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Έχω ακόμα ελπίδες στην Ελλάδα και υποστηρίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό

Η Γεωργία Μπίκα εμφανώς συγκινημένη στον Άρειο Πάγο

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP

«Φοβάμαι να περιποιηθώ τον εαυτό μου»

Η Γεωργία Μπίκα είχε εκφράσει τα συναισθήματά της για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσής της και το απόσπασμα από την συνέντευξή της σχολιάστηκε στην Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 19/5.

Η νεαρή κοπέλα αισθάνεται τεράστια αδικία για την απόφαση που πήρε η εισαγγελέας για τον 27χρονο φερόμενο δράστη, όμως δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Καθημερινά συναντά γιατρούς και μιλά για το τραύμα της προσπαθώντας να συνέλθει, αλλά τα γεγονότα που συμβαίνουν δεν την αφήνουν να ηρεμήσει και ο φόβος δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό της.

«Αισθάνομαι αδικημένη, πλγωμένη. Τα συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου, με την αλήθεια μου πάντα.

Βγαίνει μία πρόταση η οποία δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου, την ηθική μου και επειδή ακριβώς από μικρή έχω μεγαλώσει με ήθος και η οικογένειά μου δεν μου έχει επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές, είμαι εδώ για να αποδείξω ακριβώς ότι είναι μία άσχημη πρόταση για εμένα», ανέφερε αρχικά.

«Κάθε μέρα εγώ παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό, παλεύω με γιατρούς, κάνουμε δουλειά, να βρω τον εαυτό μου, να βρω τη ζωή μου, να βρω το πως ήμουν χαρούμενη», πρόσθεσε έπειτα.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Δεν κοιμάμαι εγώ ήσυχη το βράδυ και με την συνείδησή μου καθαρή, γιατί ξέρω ότι τουλάχιστον την αλήθεια που έχω μπορώ να την πω και να την ξαναπώ γιατί κανένας δεν θα μου αλλάξει την γνώμη. Δεν μπορεί να μου πει κανένας ό,τι ήθελες το έκανες και τέλος δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό.

Το σώμα είναι δικό μου, η ψυχή είναι δική μου, κανείς δεν μπορεί να εισβάλει σε αυτό και δεν μπορώ εγώ να ζω με αυτή την άποψη. Εγώ ζήτησα βοήθεια και όχι ξαφνικά να βρίσκομαι θύτης μέσα σε όλο αυτό»

«Δεν έχω βάλει ούτε φόρεμα. Βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι γυναίκα, γιατί φοβάμαι μη με πειράξει κάποιος», κατέληξε.