Εντοπίστηκε νεκρός ο εργολάβος που αγνοούνταν - Τι συνέβη με τον δολοφόνο

Οι αρχές εντόπισαν τη σωρό του άτυχου άνδρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τη σωρό του 46χρονου, Τζάνη Τοπάλυ, εντόπισαν οι Αρχές. Ο εργολάβος, που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο, βρέθηκε νεκρός σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου. Για τη δολοφονία του συνελήφθη ένας 53χρονος ξενοδόχος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία, που θα υποβληθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», ο θάνατος του 46χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό με σκοινί. Ο κατ' ομολογίαν δράστης έχει ήδη συλληφθεί, ενώ στα χέρια των αρχών είναι και ο γιός του, καθώς φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά του πτώματος.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία της σοπράνο (Δείτε εδώ λεπτομέρειες).

Το χρονικό της εξαφάνισης του εργολάβου και η σύλληψη του δράστη

Ο εργολάβος αγννοούνταν από τις 28 Αυγούστου και δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Εκείνη την ημέρα είχε ραντεβού με τον ξενοδόχο από την Καλλιθέα, προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα από συμφωνία, που είχαν κάνει. Οι δυο τους είχαν ραντεβού το βράδυ της Κυριακής στις 23:00.

Στην πρώτη του κατάθεση ο 53χρονος ισχυρήστηκε ότι το ραντεβού των δύο πλευρών είχε ακυρωθεί. Στην πορεία, όμως, και με βάση το οπτικοακουστικό υλικό, προέκυψαν πλάνα που τον έδειχναν δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα. Οι αρχές συνέλαβαν κατευθείαν τον ξενοδόχο, ο οποίος στην ανάκριση έσπασε και ομολόγησε την πράξη του.

Παράλληλα, είπες στους αστυνομικούς, που είχε κρύψει το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Πότε ενεργοποιείται το Silver Alert Hellas

Οι περιπτώσεις εξαφάνισης ηλικιωμένων που μπορούν να χαρακτηριστούν ως περιστατικά για ενεργοποίηση Silver Alert, θα πρέπει να εκτιμώνται συλλογικά και να διαθέτουν κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Η ηλικία του εξαφανισθέντος ηλικιωμένου (60+).
  • Ο ηλικιωμένος πάσχει από την Νόσο Alzheimer ή Συναφείς Διαταραχές.
  • Σαφείς ενδείξεις ότι ο ηλικιωμένος βρίσκεται σε κίνδυνο (πχ λόγω αδυναμίας λήψης φαρμάκων σημαντικών για την υγεία του ή τη ζωή του).
  • Υποψίες που να δηλώνουν πιθανή μεταφορά του ηλικιωμένου από τρίτους σε άλλη περιοχή από αυτή της διαμονής του.
  • Ο ηλικιωμένος να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.
  • Ο ηλικιωμένος να έχει τάση να κάνει κακό στον εαυτό του.