Τα ακίνητα και η υπεξαίρεση - Νέα στοιχεία για το θάνατο της σοπράνο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της νεκρής σοπράνο (Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Τα ερωτήματα, πάντως, σχετικά με το θάνατο της 76χρονης είναι πολλά και οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βγήκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, το Live News, και έφερε νέα στοιχεία στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η σοπράνο προσπάθησε να αντιστρέψει τα μοιραία γεγονότα και να μην έχει αυτή την κατάληξη.

Η σοπράνο, ο πακιστανός, τα προβλήματα υγείας και τα ακίνητα

Η σοπράνο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και χρειαζόταν άνθρωπο για να την φροντίσει. Η 76χρονη βρήκε τον Πακιστανό, στον οποίο μάλιστα έγραψε δύο ακίνητα. Μάλιστα, διαχειριζόταν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, με αποτέλεσμα να κάνει υπεξαίρεση 50.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η σοπράνο έκανε αγωγή τον Ιούνιο του 2021, προκειμένου να ανακτήσει πίσω τα ακίνητα της και να μπορέσει να πάρει πίσω και τα χρήματα της. Η 76χρονη, που είχε σπουδάσει κλασικό τραγούδι στο Μιλάνο της Ιταλίας, προσπάθησε μ΄αυτόν τον τρόπο να αντιστρέψει τα γεγονότα, αλλά τελικά η ίδια βρέθηκε νεκρή.

Η απαγωγή και η κακοποίηση της σοπράνο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της σοπράνο της Λυρικής Σκηνής.

Μαρτυρίες ανθρώπων που έτυχε να τη δουν λίγο πριν αφήσει τη τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο και οι νέες πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα, αλλά και πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη, αλλά και η μήνυση των συγγενών της σοπράνο σε κεντρικό τμήμα της Αστυνομίας για απαγωγή και κακομεταχείρισή της

«Υπήρχε ένα σύνολο ανθρώπων που προσέφεραν εικονική βοήθεια με απώτερο σκοπό τα χρήματα, για να προχωρήσει όμως η έρευνα είναι αναγκαίο το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας», ανέφερε ακόμα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.