Θρίλερ στη Ραφήνα - Παιδί βρήκε ανθρώπινα οστά και κρανίο σε παραλία

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για ανθρώπινο σκελετό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ένα μικρό παιδί προχώρησε σε μια φρικιαστική ανακάλυψη την ώρα, που έπαιζε σε παραλία της Ραφήνας. Συγκεκριμένα, βρισκόταν μαζί με τους γονείς του και έπαιζε στην άμμο. Εκεί, που έσκαβε, ξαφνικά βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο.

Σύμφωνα με το irafina.gr, το παιδί βρισκόταν στην παραλία «Μαρίκες» στη Ραφήνα. Το παιδάκι έσκαβε στην άμμο και ξέθαψε ένα κρανίο και οστά από ανθρώπινο σκελετό. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.

Έγινε περισυλλογή των ευρημάτων και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για ανθρώπινο σκελετό.

κρανίο οστά Ραφήνα
irafina.gr

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (4/9), η Λιμενική Αρχή Ραφήνας για τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου στην παραλία ”ΜΑΡΙΚΕΣ” Ραφήνας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη του ανθρώπινου κρανίου και τεσσάρων μικρών οστών.

Τα εν λόγω ευρήματα πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας».

Νωρίτερα είχε συλληφθεί άνδρας στη Ρόδο για τη δολοφονία του εργολάβου, που είχε εξαφανιστεί. (Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες της υπόθεσης).

Αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ απασχολεί και η δολοφονία της σοπράνο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της νεκρής σοπράνο (Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Τα ερωτήματα, πάντως, σχετικά με το θάνατο της 76χρονης είναι πολλά και οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βγήκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, το Live News, και έφερε νέα στοιχεία στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η σοπράνο προσπάθησε να αντιστρέψει τα μοιραία γεγονότα και να μην έχει αυτή την κατάληξη.

Η σοπράνο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και χρειαζόταν άνθρωπο για να την φροντίσει. Η 76χρονη βρήκε τον Πακιστανό, στον οποίο μάλιστα έγραψε δύο ακίνητα. Μάλιστα, διαχειριζόταν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, με αποτέλεσμα να κάνει υπεξαίρεση 50.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η σοπράνο έκανε αγωγή τον Ιούνιο του 2021, προκειμένου να ανακτήσει πίσω τα ακίνητα της και να μπορέσει να πάρει πίσω και τα χρήματα της. Η 76χρονη, που είχε σπουδάσει κλασικό τραγούδι στο Μιλάνο της Ιταλίας, προσπάθησε μ΄αυτόν τον τρόπο να αντιστρέψει τα γεγονότα, αλλά τελικά η ίδια βρέθηκε νεκρή.