Γυναικοκτονία στη Ρόδο: "Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της άτυχης Ντόρας - «Μετά την κηδεία της είδα ένα σημάδι»

Όλα όσα αναέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία στη Ρόδο:

Μετά από έναν χρόνο από την τραγική ημέρα που έχασε την ζωή της η άτυχη Ντόρα αφού δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, μίλησε στην εκπομπή T-Live η μητέρα της. Συγκεκριμένα, η ίδια ζειτον δικό της Γολγοθά καθώς από την μια ημέρα στην άλλη έχασε το σπλάχνο της.

Οι δηλώσεις της μητέρας της άτυχης Ντόρας

«Ήμουν στη δουλειά και το διάβασα στο Facebook δεν με ειδοποίησε κανένας. Η Ντόρα μου πάντα θα με βοηθάει, θα μου δίνει δύναμη, αυτό θέλω τώρα, κουράγιο και δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε όλα.

Για την σχέση της κόρης της με τον 40χρονο άνδρα περιέγραψε: «Από την ημέρα που μπήκανε μαζί στο ίδιο σπίτι άρχισε να δείχνει την κτητικότατά του, την χειριστικότητά του, απαιτούσε από την Ντόρα να μην φοράει σορτσάκια και να μην βγαίνει ούτε για καφέ με τις φίλες της.

Λίγες μέρες μετά την κηδεία της, είδα ένα σημάδι, το οποίο μόλις το είδα, δεν μπορείς να καταλάβεις την χαρά που μου έδωσε. Εκεί είπα “Ναι Ντόρα, το ξέρω”, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το παιδί να έχει χαθεί, η ενέργεια αυτή, έχω το σημάδι, αυτή την καρδιά ή φτερά αγγέλου».

Οργισμένος ο αδερφός της Ντόρας - «Ρε κάθαρμα είχες τόσες ώρες να...»

"Παγωμένο" είναι το πανελλήνιο με την 11η γυναικοκτονία στην Ελλάδα. Η 31χρονη Ντόρα δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της στη μέση του δρόμου στην Ρόδο. Έχοντας μάλιστα, πυροβολήσει την κοπέλα, ο άνδρας λίγα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο αδερφός της Ντόρας λοιπόν, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξέσπασε, αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό πριν την φρικτή δολοφονία.

«Όταν συγκατοίκησε μαζί του, τότε άρχισε να βλέπει… Ο ψυχοπαθής αυτός ο δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδερφή μου, προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδερφής μου. Η αδερφή μου όμως δεν ήταν κανέναν κοριτσάκι αγαθό, η αδερφή μου ήταν… αρσενικό σε πολλά πράγματα. Ήταν αντράκι η Ντόρα», είπε αρχικά.

Ο αδερφός της μάλιστα αποκάλυψε μια έντονη επικοινωνία που είχε η οικογένειά του με τον πρώην σύντροφο της, όσο προσπαθούσε να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι.

«Καταλάβαμε εκεί ότι κάτι υπάρχει με τον συγκεκριμένο και εκείνο το βράδυ της έντασης, αντί να την κάνει να θέλει να γυρίσει σε εκείνον, κάνοντας καλές πράξεις, αυτός μπήκε στο διαδίκτυο και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδερφή μου. Φωτογραφίες και βίντεο με τον παππού μου, η αδερφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου».

«Από την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας την παρακολουθούσε και δεν του βγήκε και λέω, “Ρε κάθαρμα είχες τόσες ώρες να πεις, τι πάω να κάνω;” Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήτανε, αφού κυκλοφορούσε με το όπλο, σε περίπτωση που αρνηθεί να επιστρέψει σε εκείνον, να την εκτελέσει, όπως και έγινε», κατέληξε.