''Αυτό που έγινε ήταν δολοφονία'' - Σπαρακτικές οι δηλώσεις της συζύγου του 51χρονου που σκοτώθηκε από πτώση δέντρου

Μίλησε αποκλειστικά στο T-LIVE

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αυτό που έγινε ήταν δολοφονία'' - Σπαρακτικές οι δηλώσεις της συζύγου του 51χρονου που σκοτώθηκε από πτώση δέντρου

Με μια σειρά από συγκλονιστικές εξομολογήσεις συνεχίζει η εκπομπή T-live της Τατιάνας Στεφανίδου. Σήμερα δηλώσεις παραχώρησε η σύζυγος του άτυχου 51χρονου που έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι στην Κρήτη, όταν έπεσε πάνω του ένα δέντρο και τον καταπλάκωσε. Τα λόγια της συγκλονίζουν και όπως λέει η ίδια οι ευθύνες είναι τόσες και γνωστές που το συμβάν μπορεί να θεωρηθεί δολοφονία.

Προχθές η εκπομπή φιλοξένησε και τη μητέρα του άτυχου 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε στην Κόρινθο, όταν διέφυγε της προσοχής του πατέρα της και πήγε στα βαθιά. Η μητέρα της ξέσπασε στην κάμερα μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Τα λόγια της συζύγου του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Κρήτη

Περιγράφει λοιπόν στην εκπομπή με πόνο αλλά και οργή:

«Ήθελε να πάει να αλλάξει κάποια ρούχα που δεν ταίριαζαν στο νούμερό του. Μου το είπε, έφυγε και δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του. Στην αρχή δεν το πίστευα. Μετά σκεφτόμουν πώς θα το πω στα παιδιά και στους συγγενείς. Αυτές οι ώρες ήταν πολύ συνταρακτικές. Ο άνθρωπός μου δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του, είναι τρομερό αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά η σύζυγος του αδικοχαμένου άνδρα.

«Το δέντρο ήταν σάπιο. Φάνηκε ότι ήταν σάπιο. Δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο, γιατί δεν πέφτουν τα δέντρα από μόνα τους» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είχε μεγαλώσει τρία παιδιά, ηλικίας 23, 20 και 14 ετών και πλέον αναζητούσαν ευκαιρίες για να περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί. «Μου έλεγε ότι εμείς δεν ζήσαμε όπως έπρεπε να ζήσουμε ως ζευγάρι και τώρα πρέπει να ζήσουμε. Το τελευταίο διάστημα δεν καθόμασταν στο σπίτι. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες… Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι του στέρησαν την οικογένειά του. Δε μπορεί να το χωρέσει ο νους μου. Χαρακτηρίζω δολοφονία αυτό που έγινε».

Έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για το συμβάν

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια από τους υπεύθυνους για την πτώση του δέντρου σε κεντρικά φανάρια της πόλης, που σκότωσε τον 51χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η αστυνομία έχει καλέσει ήδη τρεις αυτόπτες μάρτυρες για να καταθέσουν.

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη και ένα από τα τρία παιδιά του άτυχου άνδρα. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr ενώ παράλληλα τονίζει πως η οικογένεια είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων.