Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Μου λείπει το χαμόγελό της» - Τσακίζουν κόκκαλα οι δηλώσεις της μητέρα της

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Μου λείπει το χαμόγελό της» - Τσακίζουν κόκκαλα οι δηλώσεις της μητέρα της

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει ο πνιγμός της 6χρονης στην Κόρινθο καθώς τραγική φιγούρα παραμένει η μητέρα της η οποία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε από τη μια ημέρα στην άλλη το παιδάκι της.

Να τονίσουμε πως η μικρή Αμέλια έχασε τη ζωή της, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν δίπλα της, βλέποντάς την να χάνεται κάτω από το νερό.

Οι δηλώσεις της μητέρας της 6χρονης αδικοχαμένης Αμέλιας

Η ίδια πήρε την απόφαση να χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της ένα μήνα πριν από την τραγωδία.«Στις 12 το μεσημέρι πήρε το παιδί και έφυγε. Μετά από λίγες ώρες, τους πήρα τηλέφωνο, τους ρώτησα τι κάνουν και μου είπε «προσέχεις εσύ το παιδί καλύτερα από μένα;» και μου το έκλεισε. Σε λίγο με πήρε μία γειτόνισσα και μου είπε ότι έψαχναν το παιδί. Δε μου ζήτησε ούτε συγγνώμη για τον θάνατο του παιδιού μας».

Τι αναφέρουν Αρχές για την συμπεριφορά του πατέρα της

Την Παρασκευή 26/8 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 6χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από πνιγμό σε παραλία της Κορίνθου στην Αλβανία και ο πατέρας της, παρά το γεγονός πως αφέθηκε ελεύθερος, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, αλλά και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, δεν παρευρέθηκε.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, μάλιστα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά και στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του πατέρα, ο οποίος γενικότερα έδειχνε αδιαφορία για την προστασία του παιδιού, αφού συχνά την έπαιρνε στο μηχανάκι του χωρίς να της έχει φορέσει πρώτα κράνος.

«Υπάρχουν και άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από ευήθεια εκεί δεν μπορεί να βρεις άκρη ή δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους, για ποιο λόγο λειτούργησαν με ένα συγκεκριμένο τρόπο», είπε αρχικά.

Ωστόσο, ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, τόνισε πως προφανώς για να μην κρατείται ο φερόμενος θύτης, δεν προκύπτει δόλος, αν και υπάρχει ζήτημα με τη δυνατότητά του να έχει την επιμέλεια του παιδιού: «Μάλλον αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τη δυνατότητα να ασκήσει την επιμέλεια με άκρα σύνεση».