Τραγωδία Πάτρα: «Δέχομαι εκστρατεία λάσπης, έχω υποβάλει μήνυση» - Η πρώτη απάντηση του Όθωνα Παπαδόπουλου στον Αλέξη Κούγια

Τον είχε κατηγορήσει για διαρροή της δικογραφίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Δέχομαι εκστρατεία λάσπης, έχω υποβάλει μήνυση» - Η πρώτη απάντηση του Όθωνα Παπαδόπουλου στον Αλέξη Κούγια

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια ο τέως συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, αφού με τη σημερινή του παρουσία στην εκπομπή T-Live, έδωσε τις απαντήσεις του απέναντι σε όσα του έχει καταλογίσει ο Αλέξης Κούγιας και φυσικά αρνήθηκε κάθε κατηγορία για διαρροή της δικογραφίας στα κανάλια.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή που ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου, μίλησε ανοιχτά για λαθροχειρία της υπόθεσης, καθώς η πελάτισσά του θεωρεί ότι εξαπατήθηκε και εκτέθηκε στα κανάλια, ενώ έριξε ευθείες κατηγορίες χωρίς να κατονομάζει, πως υπάρχουν νομικοί και δημοσιογράφοι, φωτογραφίζοντας τον Κουσουλό και τον Παπαδόπουλο, που διαρρέουν τη δικογραφία στα μέσα(διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του).

Η πρώτη απάντηση του Όθωνα Παπαδόπουλου στον Αλέξη Κούγια

Είπε μιλώντας στο T-Live:

«Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι η νέα υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ξοδεύει αρκετό χρόνο για να ασχολείται με την προσωπική ζωή και την κοινωνική μου δραστηριότητα και μάλιστα αυτό γίνεται εις βάρος και του χρόνου που θα έπρεπε να διαιρεθεί για τον χειρισμό της συγκεκριμένης δύσκολης, πολύπλοκης υπόθεσης η οποία τόσο καιρό απασχολεί την κοινή γνώμη.

Είχα απαντήσει με δελτίο Τύπου στο δελτίο Τύπου του συναδέλφου, με το οποίο διαμαρτυρήθηκα μεταξύ άλλων για τους υπαινιγμούς που έχουν διατυπωθεί ευθέως εναντίον μου που είναι ψευδέστατοι και συκοφαντικοί. Δούλεψα γι’ αυτήν την υπόθεση επί πέντε μήνες, αφήνοντας την προσωπική και οικογενειακή μου γαλήνη αλλά και την προσωπική μου υγεία.

Ζητώ συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό μέσα σε μία περίοδο τόσων προβλημάτων για την κοινωνία, έχουμε κάνει θέμα την εικόνα 5 ανθρώπων που έχουν κάνει μία κοινωνική έξοδο» είπε αρχικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το γεγονός της διαρροής είναι αληθές. Έχουν γίνει ακραίες καταστάσεις με ζητήματα διαρροής δικογραφίας για τη συγκεκριμένη κατηγορουμένη. Είναι απότοκο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης για την υπόθεση. Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν κατηγορώ τους δημοσιογράφους που αναζητούν στοιχεία δικογραφίας, κατηγορώ αυτούς που χορηγούν αυτά τα στοιχεία, πράξη για την οποία είχα κάνει επώνυμη καταγγελία.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είναι ψευδέστατοι και συκοφαντικοί», ενώ επεσήμανε πως η έξοδος με τον Σπύρο Δημητρίου και τον Πέτρο Κουσουλό ήταν μία κοινωνική δραστηριότητα.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μάλιστα τόνισε ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη συκοφαντική επίθεση που δέχεται με έκπληξή του, ενώ αποκάλυψε πως έχει αποστείλει στον κ. Κούγια εδώ και πολύ καιρό τη δικογραφία.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος εξήγησε στο T-live πως έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του Αλέξη Κούγια. «Λέει ψέματα και θα χρειαστεί να δικαιολογηθεί ενώπιον του αρμοδίου κυρίου Εισαγγελέα διότι έχει τελέσει εις βάρος μου το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Δέχομαι μεθοδευμένη διαφημιστική εκστρατεία, δέχομαι εκστρατεία λάσπης. Αντί να ασχολείται με την κατηγορουμένη και την δικογραφία, ασχολείται μαζί μου προσπαθώντας να με δυσφημίσει.

Κι ενώ ήδη έχω υποβάλλει μήνυση, σήμερα πληροφορούμαι με λύπη μου ότι συνεχίζει να ακολουθεί την ίδια τακτική και αναφέρεται απαξιωτικά σε μένα και στην ποιότητα των παρεχόμενων από εμένα υπηρεσιών μου» δήλωσε.

Eτοιμάζουν αγωγές κατά δημοσιογράφων από την οικογένεια Πισπιρίγκου

Μια νέα εξέλιξη έχουμε στην υπόθεση της Πάτρας, αφού μετά τον ντόρο και τις κατηγορίες που εξαπολύθηκαν αυτές τις μέρες για διαρροή τις δικογραφίας στα κανάλια, η οικογένεια Πισπιρίγκου ετοιμάζει επιστολή ενάντια σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους για τις πρακτικές τους, στην οποία μάλιστα λέγεται σύμφωνα με το «Πρωινό» ότι δεν θα έχει εμπλοκή ο Αλέξης Κούγιας.

Μεταδόθηκε λοιπόν την Πέμπτη 29/9 από το Πρωινό:

«Η οικογένεια Πισπιρίγκου ετοιμάζει μια επιστολή, Ρούλα, Δήμητρα και Ελένη. Αυτή η επιστολή είναι δική τους θέληση και δεν εμπλέκεται ο κ. Κούγιας. Είναι κάτι που θέλουν να κάνουν οι ίδιες. Εγώ λοιπόν τώρα μαθαίνω τι περίπου θα γράφει αυτή η επιστολή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Η επιστολή λοιπό αυτή που θα είναι ανοιχτή θα κατονομάζει συγκεκριμένους δημοσιογράφους, «ότι μας έπαιρναν τηλέφωνο, μας πούλαγαν φιλία, μας έλεγαν βγείτε στην εκπομπή μας κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να αποδείξετε την αθωότητα και τα στοιχεία αυτά τα έπαιρναν από την άλλη μεριά για να τις πολεμήσουν». Άρα θα μιλήσουν ονομαστικά για δημοσιογράφους και παρουσιαστές που θεωρούν ότι τις παγίδευαν», είπε.