Χωρίς συνήγορο υπεράσπισης οι 2 κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης - Ποια θα είναι η στάση τους ενώπιων του ανακριτή

Τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς συνήγορο υπεράσπισης οι 2 κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης - Ποια θα είναι η στάση τους ενώπιων του ανακριτή

Αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων για το βιασμό της 12χρονης δύο δικηγόροι, οι οποίοι ήρθαν στην ανάκριση από τον κατάλογο των διορισθέντων.

Τι συμβαίνει με τους συνήγορους υπεράσπισης των 2 κατηγορουμένων για τον βιασμό της 12χρονης

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κι ο τρίτος δικηγόρος γνωστοποίησε ότι αρνείται να αναλάβει την υπεράσπισή τους και τελικά τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, ενώ είχε διαρρεύσει πως θα αναλάμβανε την υπόθεση ο Βασίλης Νουλέζα, το οποίο όμως και διέψευσε ο ίδιος με μια ανάρτησή του (δείτε την εδώ).

Όπως έχει γίνει επίσης σωστό, οι δύο κατηγορούμενοι θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής ενώπιον του ανακριτή συναινώντας στην προφυλάκισή τους και χωρίς να αναφερθούν σε στοιχεία της υπόθεσης.

Τα φρικιαστικά μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης

Ο θείος της 12χρονης μέσα από την εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 12/10 κατήγγειλε, βάσει όσων έχει πει το κορίτσι στους συγγενείς της, ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε».

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ανήλικη ανηψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «"πότε θα έρθεις μωρό μου", "αγάπη μου κάνεις καλό σεξ;" ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει "έλα κορίτσι μου" και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο 53χρονος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σας δίνω πράγματα από το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».

Να σημειωθεί ότι εντοπίστηκαν συναλλαγές εμπλεκομένων στην υπόθεση στον λογαριασμό της ίδιας της της μάνα! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).