Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το μήνυμα που "αποτελείωσε" την μητέρα της ανήλικης

Η συνομιλία τους "ξεσκεπάστηκε" από τις Αρχές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το μήνυμα που

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχουν τέλος, αφού νωρίτερα το Σάββατο 22/10 αναγνωρίστηκε και ο τρίτος μαστροπός της ανήλικης. Όσο, όμως, αναμένεται να εντοπιστεί και να βγει το ένταλμα για την σύλληψή του, έρχονται στο φως νέες συνομιλίες της 37χρονης μητέρας με την κόρη της, οι οποίες την "καίνε".

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία ανακάλυψε έναν διάλογο ανάμεσά τους, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν η θεία της μικρής ανακαλύψει την αλήθεια. Σε αυτόν φαίνεται πως η 12χρονη αποκαλύπτει στη μητέρα της πως η θεία της έψαξε το κινητό της, αλλά εκείνη είχε προλάβει να σβήσει τα "περίεργα" μηνύματα που είχε σε αυτό. Υπενθυμίζεται πως την συσκευή αυτή της την είχε αγοράσει ο 53χρονος δράστης για να την ελέγχει και να της κλείνει τα "ραντεβού".

Το μήνυμα που "αποτελείωσε" την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Ο διάλογος:

12χρονη: Είπε στην θεία μ(…). Δεν μπορώ να σου πω τώρα, το πρωί. Να ψάξει το κινητό εγώ το έδωσα.

Μητέρα: Τι μ(…); Και τι σου είπε;

12χρονη: Τα έσβησα τα μηνύματα που είχα και το έδωσα.

Δεν τον άφηνε σε ησυχία - Τα μηνύματα του 53χρονου στον Γιώργο Πατούλη

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο 53χρονος άνδρας που φέρεται πως βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό, ζητούσε χάρες από ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλή θέση στην κοινωνία. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιώργος Πατούλης, ο γνωστός πολιτικός.

Στην πραγματικότητα, όταν ο δράστης έμαθε πως η μητέρα της ανήλικης είχε μιλήσει για τις πράξεις του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως τον είχε ήδη καταγγείλει, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο συγκεκριμένο πρόσωπο, προσπαθώντας να τον προσεγγίσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε.

Του ζητούσε να τον πάρει τηλέφωνο και παρόλο που έβλεπε πως ο Γιώργος Πατούλης δεν ανταποκρινόταν εκείνος προσπαθούσε να τον πείσει να επικοινωνήσει χλευάζοντας την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα.

«Είμαι πολύ άσχημα. Η γυναίκα μου με έχει στην έξοδο. Θέλω να με βοηθήσεις. Ξέρω ότι είσαι στο εξωτερικό, ταξιδεύεις αλλά αν μπορείς τηλεφώνησέ μου», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.