Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε ο τρίτος μαστροπός - Αναμένεται ένταλμα σύλληψης για τον "Μιχάλη"

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε ο τρίτος μαστροπός - Αναμένεται ένταλμα σύλληψης για τον

Την Παρασκευή 21/10 αποκαλύφθηκε πως στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό υπάρχει και τρίτος μαστροπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε λόγω των μηνυμάτων που αντάλλασσε με την ανήλικη. Πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο "Μιχάλης" και ο οποίος έβρισκε "πελάτες" στο κορίτσι.

Τι συμβαίνει με τον τρίτο μαστροπό της 12χρονης από τον Κολωνό

Οι Αρχές είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Όσον αφορά άλλες επικείμενες συλλήψεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτές θα έρθουν με την εντολή της Ανακρίτριας και αφού κληθεί και πάλι η 12χρονη, ώστε να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός

Τα μηνύματα του 53χρονου στον Γιώργο Πατούλη

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο 53χρονος άνδρας που φέρεται πως βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό, ζητούσε χάρες από ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλή θέση στην κοινωνία. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιώργος Πατούλης, ο γνωστός πολιτικός.

Στην πραγματικότητα, όταν ο δράστης έμαθε πως η μητέρα της ανήλικης είχε μιλήσει για τις πράξεις του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως τον είχε ήδη καταγγείλει, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο συγκεκριμένο πρόσωπο, προσπαθώντας να τον προσεγγίσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε.

Του ζητούσε να τον πάρει τηλέφωνο και παρόλο που έβλεπε πως ο Γιώργος Πατούλης δεν ανταποκρινόταν εκείνος προσπαθούσε να τον πείσει να επικοινωνήσει χλευάζοντας την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα.

«Είμαι πολύ άσχημα. Η γυναίκα μου με έχει στην έξοδο. Θέλω να με βοηθήσεις. Ξέρω ότι είσαι στο εξωτερικό, ταξιδεύεις αλλά αν μπορείς τηλεφώνησέ μου», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.