Ηράκλειο: «Η 38χρονη απειλούσε τους πάντες» - Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια που την "καίει"

«Δεν άφηνε κανέναν σε χλωρό κλαρί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή. «Καλύτερα δε γίνεται» αναφορικά με την προφυλάκιση της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος που εκπροσωπεί το θύμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η 38χρονη ήθελε να παρασύρει το θύμα στο χώρο που ήθελε. Το θύμα αρνήθηκε να πάει και τον κάλεσε μία φίλη της, “Στεφανία”, και το βράδυ πήγε μόνος του στο ξενοδοχείο.

Ήρθε σε επαφή με την 38χρονη και όντας κουρασμένος αποφάσισε να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο. Έτσι όπως κοιμόταν, η 38χρονη του έριξε καυστικό υγρό. Η εν λόγω κυρία, ισχυριζόταν ότι είχε φόβους για την ζωή της. Αντιθέτως, απειλούσε τους πάντες και δεν άφηνε κανέναν σε χλωρό κλαρί».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Είχε σχεδιάσει την δολοφονία της - Πότε απολογείται η 38χρονη

Η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύντροφό της στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως αποκαλύφθηκε, έστελνε μηνύματα και σε προηγούμενες σχέσεις της απειλώντας τους άντρες με τους οποίους διατηρούσε δεσμό, στέλνοντας μέχρι και φωτογραφίες με όπλα.

Την Πέμπτη 27/10, όμως, ήρθαν στο φως νέα μηνύματα της μέσα από την εκπομπή του ALPHA, T-Live, κατά τα οποία, η ίδια σχεδίαζε την δολοφονία της και είχε σκεφτεί μέχρι και τι θα έλεγε ο πρώην της στην απολογία του στο δικαστήριο.

«Φερόταν σαν (…) μα δεν ήταν. Μου έκανε το σκληρότερο βασανιστήριο που υπάρχει. Με κομμάτιαζε, με είχε πεθάνει, αλλά την αγαπώ ακόμη κύριε Πρόεδρε. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Κρατούσα το κεφάλι της στην αγκαλιά μου όλη τη νύχτα. Τη φιλούσα και την έκλαιγα. Ήταν το κοριτσάκι μου, ο άγγελός μου, ο ίδιος μου ο Θεός. Αυτήν προσκυνούσα από την ώρα που την είδα. Αφήστε με να πεθάνω, τώρα που είναι ακόμα άλιωτη. Βάλτε με μέσα στο μνήμα της να την πάρω στην αγκαλιά μου πάλι», έγραφε στο μήνυμά της.