Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση η 12χρονη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση η 12χρονη

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 1/11 η 12χρονη που αποτελεί το θύμα της υπόθεσης του Κολωνού, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία για νέα πρόσωπα μέσα από τις συνομιλίες της στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσε.

Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση η 12χρονη από τον Κολωνό

Αυτή τη στιγμή καλείται να δει περίπου 12 φωτογραφίες, ώστε να αναγνωρίσει τους βιαστές της, ενώ η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει μαζί της.

Κολωνός 53χρονος

Πως πάλευε να ξεφύγει από τους βιαστές της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από 53χρονο άνδρα στον Κολωνό. Τα κομμάτια από την κατάθεση της ανήλικης που διέρρευσαν, "παγώνουν" ακούγοντας τα όσα έχει βιώσει (δείτε εδώ τους 3 νέους συλληφθέντες).

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο Μίχος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, Live News.

Η 12χρονη επίσης μίλησε και για έναν άνδρα που της έδινε χρήματα χωρίς να ζητά ανταλλάγματα. «Είναι ο κύριος Ι. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική επαφή αλλά μου έδινε χρήματα ανά δύο – τρεις μέρες. Δεν τα κρατούσα τα χρήματα, πάλι τα έπαιρνε ο Μίχος».

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου: «Γιατί δεν κρατούσες τα χρήματα από αυτόν αφού δεν είχε να κάνει με ερωτική σχέση;», η 12χρονη απαντά: «Γιατί φοβόμουν. Θα μου έλεγαν οι γονείς μου πού τα βρήκες».