Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Κολωνός: Στην φόρα τα στοιχεία από άνδρες που συνομιλούσαν στο blindchat με το προφίλ της 12χρονης

Δείτε αναλυτικά τί συνέβη

Κολωνός: Στην φόρα τα στοιχεία από άνδρες που συνομιλούσαν στο blindchat με το προφίλ της 12χρονης
Ενημέρωση 27.10.2022 17:08
Από Ίρις Βίλα

Η βεντάλια αναφορικά με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό αρχίζει και ανοίγει σιγά, σιγά καθώς όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια.

Έτσι λοιπόν μέσα από την εκπομπή, «T-Live» αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία τα οποία εμφανίζονταν στο blindchat κάποια από τα δεκάδες άτομα που συνομίλησαν με την ανήλικη στην εφαρμογή γνωριμιών.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 1/7/2022 από το προφίλ της 12χρονης ξεκινά ένας διάλογος με έναν άνδρα που δηλώνει οδοντίατρος. Μάλιστα, τον ίδιο μήνα από το προφίλ της ανήλικης αποστέλλεται μήνυμα από έναν ακόμη άνδρα που δηλώνει μηχανολόγος μηχανικός, αναφέρει την ηλικία του, τον τόπο διαμονής του και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο.

Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης - Καλείται να αναγνωρίσει νέα πρόσωπα

Την ώρα που στη φυλακή για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό βρίσκονται δύο ακόμη άντρες, ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου, αλλά και ένα νέο πρόσωπο, η ψυχολόγος που έχει αναλάβει να βοηθήσει την ανήλικη μίλησε στην εκπομπή Live News, το απόγευμα της Τετάρτης 26/10 και εξήγησε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού.

Μάλιστα, ανέφερε πως κάθε φορά που καλείται για κατάθεση, η ίδια "ανοίγει" κι άλλα ζητήματα που "ρίχνουν φως" σχετικά με τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή, ενώ τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα μέσω φωτογραφιών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κολωνός: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί ερωτική σχέση του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης»

Κολωνός: Καταγγελία "βόμβα" από γειτόνισσα του 53χρονου - «Με παρενόχλησε και εμένα»

Share