Συγκλονίζει νέα μαρτυρία για τη σχέση του 53χρονου με τη μητέρα της 12χρονης - «Είχαν έρθει πολύ κοντά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει νέα μαρτυρία για τη σχέση του 53χρονου με τη μητέρα της 12χρονης - «Είχαν έρθει πολύ κοντά»

Ο 53χρονος είναι ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πηροφορίες, ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται για το πρόσωπό του που τον "καίνε" για τα καλά καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αυτός ήταν εκείνος ο οποίς έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές της 12χρονης.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Super Κατερίνα», κοντινό πρόσωπο του 53χρονου δεν δίστασε να κάνει μια άκρως σοκαριστική αποκάλυψη τόσο για τον ίδιο όσο και για την μητέρα της 12χρονης καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις με την υπόθεση στον Κολωνό

«Ο 53χρονος ήταν γνωστό ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, Ουσιαστικά ποτέ δεν το έκρυβε, γιατί το φλέρτ του ήταν έντονο και επίμονο. Με τη μητέρα της 12χρονης είχαν έρθει πολύ κοντό και δεν ήταν κάτι που δεν καταλάβαινες. Όταν τον είχα ρωτήσει κάποια στιγμή στα τέλη του περασμένου χειμώνα, μου είχε εξομολογηθεί ότι “περνάω καλά, το σπίτι μου είναι άλλο, δεν το χαλάω”. Δεν το έκρυβε δηλαδή και ίσως και γι αυτό και στους πιο κοντινούς ανθρώπους, εδώ στην περιοχή, δεν έκανε εντύπωση η πολύ στενή σχέση που από την αρχή είχε με το κοριτσάκι.

Φαινόταν ας πούμε, να λειτουργεί όπως κάποιος λειτουργεί με το παιδάκι της ερωμένης του. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορούσε να πάει πουθενά το μυαλό. Η γυναίκα του δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά, εννοώ ότι η γυναίκα του ήταν πολύ μακριά από αυτήν την κατάσταση, είτε ηθελημένα, είτε άθελά της. Δεν μπορείς να ξέρεις φυσικά τι συμβαίνει σε ένα ζευγάρι».

«Προφανώς μετά ξέφυγε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε να στραφεί στο κοριτσάκι. Πιστεύω ότι η θεία κάτι άρχισε να καταλαβαίνει σε αυτό το επίπεδο, ότι δηλαδή κάτι γίνεται με το κοριτσάκι και τον ίδιο. Και γι αυτό τσέκαρε την κατάσταση και βρήκε το κινητό. Δεν έγινε τυχαία. Η μάνα, ντρέπομαι που το λέω, αλλά πιο πολύ ταράχτηκε που ο 53χρονος στράφηκε στην κόρη της, παρά στα όσα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια».

Ράκος ψυχολογικά η μητέρα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού - Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης

Σαν "βόμβα" έσκασε η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό όπου συγκλόνισε για τα καλά το πανελλήνιο. Φυσικά, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια.

Πέρα από τον 53χρονο ο οποίος φέρεται πέρα από τους συνεχείς βιασμούς προς την 12χρονη, την εξέδιδε προς ώφελός του καθώς ήταν και εκείνος που έκλεινε τα ρεντβού. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο κύριος εγκέφαλος της συγκλονιστικής υπόθεσης είναι η ίδια της η μητέρα η οποία ήταν και η πρώτη που την είχε εκδίδει -δείτε εδώ τις τελευταίες πληροφορίες.

Έτσι λοιπόν, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης μέσω του δικηγόρου της, κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης λόγω ελλιπών στοιχείων. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή.